Partizan: Što nam sudi Zvezdaš?!

Klub iz Humske zahteva od Fudbalskog saveza Srbije (FSS) da Dejan Filipović ne vodi duel crno-belih i Rada u Kupu Srbije. "Cela Srbija zna da navija za Zvezdu", kaže Dragan Đurić.

Fudbal 03.12.2014 | 09:40
Partizan: Što nam sudi Zvezdaš?!

Utorak je protekao u komunikaciji trenera Crvene zvezde i Partizana preko medija. Tlo se ne smiruje ni u večernjim časovima.

Predsednik Partizana Dragan Đurić izjavio je za portal Mozzart sport da crno-beli nisu zadovoljni delegiranjem Sudijske komisije FSS. Smeta im što će njihov meč Kupa Srbije protiv Rada, zakazan za sredu, voditi arbitar Dejan Filipović, u čiju objektivnost sumnjaju.

"Partizan žestoko protestuje zbog odluke da nam protiv Rada sudi Dejan Filipović. Cela Srbija zna da je on zvezdaš. Uostalom, on to nikad nije ni krio i mi poštujemo njegovo navijačko opredeljenje, ali se pitamo zar baš on mora da vodi naš meč pored svih drugih sudija? Izražavamo sumnju u njegovu objektivnost i tražimo da se sudija promeni", rekao je Đurić.

Mozzart sport piše da Dejan Filipović nije bio glavni sudija na utakmicij Partizan već sedam godina. Tačnije, od vremena kada su crno-beli tražili njegovo i izuzeće Dejana Nedića posle utakmice sa Čukaričkim u jesen 2007.

"Podsećam na još dve činjenice posle kojih će biti jasno zašto Filipović ne može da nam sudi. Na 129. večitom derbiju taj sudija je gurao Zvezdu do pobede, dosudivši penal koji je samo on video, posle navodnog prekršaja Bajića nad Purovićem. Golman Asprogrenis je odbranio, ali na toj utakmici nas je Filipović oštetio još pet puta i isključio Bajića".

Dodao je...

"Drugi je detalj iz meča sa Voždovcem prošle sezone, kad je bio sudija iza gola i bilo je evidentno da je nad Škuletićem načinjen prekršaj za penal, a on jedini to nije hteo da signalizira glavnom. Uostalom, kako je moguće da nam sad sudi čovek koji sedam godina nije delegiran za utakmice našeg kluba. Ne možemo da ćutimo i to je razlog što još jednom zahtevamo njegovo izuzeće", izjavio je Đurić.

Komentari / 0

Ostavite komentar