Дуле: Без Павловића на Хапоел!

Црно-бели сутра против Хапоела играју одлучујући меч у Еврокупу, а на терен се после дуже паузе враћа капитен Драган Милосављевић.

Кошарка 02.12.2014 | 21:40
Дуле: Без Павловића на Хапоел!

Нема предаје! Тренер кошаркаша Партизана Душко Вујошевић рекао је да, упркос свим проблемима и лошијим резултатима, долазак Павловића најбољи доказ да се црно-бели не предају борби за трофеје ове сезоне.

Павловић је потписао уговор до краја сезоне са шампионом Србије, али вероватно неће дебитовати сутра против Хапоела у Еврокупу, јер Вујошевић сматра да му је потребно да прво одради неколико тренинга са екипом.
"Павловић сутра неће бити у екипи. Више бих волео да одради још неколико тренинга. Тек вечерас ће први пут да тренира са нама“, рекао је Вујошевић на конференцији за новинаре у хали Пионир.

Вишенедељна сага о Павловићевом повратку међу црно-беле коначно је завршена је у понедељак потписом на радост свих навијача Партизана.
"Павловића морамо што пре да уклопимо у екипу. Он је значајно појачање за нас у играчком смислу, али је то и јасан сигнал да смо још активни, да полако комплетирамо тим и верујемо у добре резултате и да не одустајемо од циљева који су увек испред екипе као што је Партизан“, јасан је стратег црно-белих.

Иако ће на Павловићев излазак на терен морати да сачекају још који дан, навијачи Партизана сутра ће имати огроман разлог за славље јер ће моћи да поздраве капитена Драгана Милосављевића који се враћа на терен после повреде колена још у јануару.
"Милосављевић се добро опоравио, али и њему ће бити потребно време да уђе у форму. Драган је прави пример капитена, моралне чврстине и чистоће. Екипи много значи његово присуство. Наравно, ни он, ни Павловић нису спасиоци, а још нам је потребан и плејмејкер“, изјавио је трофејни тренер.

Говорећи о мечу са Хапоелом у среду, Вујошевић је истакао да се ради о незгодном ривалу, који има квалитетне играче и чији циљ је био пласман у Евролигу на почетку сезоне.
"Волео бих да прођемо у следећу фазу Еврокупа, али неће бити трагедија ако се то не деси. Група је тешка због неких ступидних критеријума. Биће веома незгодно сутра, морамо да победимо да сачувамо шансу за пласман у наредну фазу“, закључио је Вујошевић.

Партизан у Еврокупу има једну победу и седам пораза, а меч осмог кола са Хапоелом игра се сутра од 18 сати у хали Пионир.

Коментари / 0

Оставите коментар