Dule: Bez Pavlovića na Hapoel!

Crno-beli sutra protiv Hapoela igraju odlučujući meč u Evrokupu, a na teren se posle duže pauze vraća kapiten Dragan Milosavljević.

Košarka 02.12.2014 | 21:40
Dule: Bez Pavlovića na Hapoel!

Nema predaje! Trener košarkaša Partizana Duško Vujošević rekao je da, uprkos svim problemima i lošijim rezultatima, dolazak Pavlovića najbolji dokaz da se crno-beli ne predaju borbi za trofeje ove sezone.

Pavlović je potpisao ugovor do kraja sezone sa šampionom Srbije, ali verovatno neće debitovati sutra protiv Hapoela u Evrokupu, jer Vujošević smatra da mu je potrebno da prvo odradi nekoliko treninga sa ekipom.
"Pavlović sutra neće biti u ekipi. Više bih voleo da odradi još nekoliko treninga. Tek večeras će prvi put da trenira sa nama“, rekao je Vujošević na konferenciji za novinare u hali Pionir.

Višenedeljna saga o Pavlovićevom povratku među crno-bele konačno je završena je u ponedeljak potpisom na radost svih navijača Partizana.
"Pavlovića moramo što pre da uklopimo u ekipu. On je značajno pojačanje za nas u igračkom smislu, ali je to i jasan signal da smo još aktivni, da polako kompletiramo tim i verujemo u dobre rezultate i da ne odustajemo od ciljeva koji su uvek ispred ekipe kao što je Partizan“, jasan je strateg crno-belih.

Iako će na Pavlovićev izlazak na teren morati da sačekaju još koji dan, navijači Partizana sutra će imati ogroman razlog za slavlje jer će moći da pozdrave kapitena Dragana Milosavljevića koji se vraća na teren posle povrede kolena još u januaru.
"Milosavljević se dobro oporavio, ali i njemu će biti potrebno vreme da uđe u formu. Dragan je pravi primer kapitena, moralne čvrstine i čistoće. Ekipi mnogo znači njegovo prisustvo. Naravno, ni on, ni Pavlović nisu spasioci, a još nam je potreban i plejmejker“, izjavio je trofejni trener.

Govoreći o meču sa Hapoelom u sredu, Vujošević je istakao da se radi o nezgodnom rivalu, koji ima kvalitetne igrače i čiji cilj je bio plasman u Evroligu na početku sezone.
"Voleo bih da prođemo u sledeću fazu Evrokupa, ali neće biti tragedija ako se to ne desi. Grupa je teška zbog nekih stupidnih kriterijuma. Biće veoma nezgodno sutra, moramo da pobedimo da sačuvamo šansu za plasman u narednu fazu“, zaključio je Vujošević.

Partizan u Evrokupu ima jednu pobedu i sedam poraza, a meč osmog kola sa Hapoelom igra se sutra od 18 sati u hali Pionir.

Komentari / 0

Ostavite komentar