Дуле: Полако склапамо коцкице тима!

Тренер Партизана Душко Вујошевић рекао је да црно-бели склапају прави тим, као и да ће Саша Павловић бити важно појачање.

Кошарка 02.12.2014 | 18:00
Дуле: Полако склапамо коцкице тима!

“Милосављевић се вратио, али биће му потребно времена да ухвати ритам. Павловић је на прегледима и почеће са тренинзима. Он је значајно појачање за нас, не само играчко, већ тако показујемо да полако склапамо тим“, рекао је тренер црно-белих.

“Повратак Павловића је добра ствар, све се поклопило, и наша и његова жеља, Ипак, ни Драган ни Павловић нису спасиоци – још тражимо плеја. Можемо још да се изборимо за неке циљеве. Материјална ситуација је тешка, али за сада се боримо да се то не пренесе на терен. Надам се да ћемо наћи спонзора, а да ће играчи имати разумевања за ситуацију“, додао је Вујошевић.

Партизан у среду од 18 сати у Пиониру очекује меч са Хапоелом, а победа је императив ако црно-бели желе да сачувају шансе за пласман у Ласт 32 фазу Еврокупа.

“Ово је елиминациона утакмица и за нас и за њих. С обзиром на буџет, јасно је да нису правили тим како би испали после прве фазе. Волео бих да прођемо даље, али није трагедија и ако не прођемо. Мурић ће нам много недостајати – повреда је таква да мора апсолутно да мирује две недеље, плус опоравак“.

Коментари / 0

Оставите коментар