Dule: Polako sklapamo kockice tima!

Trener Partizana Duško Vujošević rekao je da crno-beli sklapaju pravi tim, kao i da će Saša Pavlović biti važno pojačanje.

Košarka 02.12.2014 | 18:00
Dule: Polako sklapamo kockice tima!

“Milosavljević se vratio, ali biće mu potrebno vremena da uhvati ritam. Pavlović je na pregledima i počeće sa treninzima. On je značajno pojačanje za nas, ne samo igračko, već tako pokazujemo da polako sklapamo tim“, rekao je trener crno-belih.

“Povratak Pavlovića je dobra stvar, sve se poklopilo, i naša i njegova želja, Ipak, ni Dragan ni Pavlović nisu spasioci – još tražimo pleja. Možemo još da se izborimo za neke ciljeve. Materijalna situacija je teška, ali za sada se borimo da se to ne prenese na teren. Nadam se da ćemo naći sponzora, a da će igrači imati razumevanja za situaciju“, dodao je Vujošević.

Partizan u sredu od 18 sati u Pioniru očekuje meč sa Hapoelom, a pobeda je imperativ ako crno-beli žele da sačuvaju šanse za plasman u Last 32 fazu Evrokupa.

“Ovo je eliminaciona utakmica i za nas i za njih. S obzirom na budžet, jasno je da nisu pravili tim kako bi ispali posle prve faze. Voleo bih da prođemo dalje, ali nije tragedija i ako ne prođemo. Murić će nam mnogo nedostajati – povreda je takva da mora apsolutno da miruje dve nedelje, plus oporavak“.

Komentari / 0

Ostavite komentar