Сарајево: Убијена четворомјесечна беба

Четворомјесечна беба убијена је у улици Авде Хоџића на броју 39 у сарајевском насељу Швракино.

Босна и Херцеговина 01.12.2014 | 16:13
Сарајево: Убијена четворомјесечна беба

Наиме, у суботу је ИИИ ПУ обавијештена да је екипа Завода за хитну медицинску помоћ Кантона Сарајево интервенисала у улици Авде Хоџића, општина Нови Град Сарајево. Том приликом доктор је констатовао смрт четверомјесечног дјетета.

О овоме је обавијештен тужилац Кантоналног тужилаштва у Сарајеву, а увиђај су обавили полицијски службеници МУП-а Кантона Сарајево.

Тужилац је наредио обдукцију преминулог дјетета.

"Обдукцијом сам утврдио да је смрт наступила насилним путем и то усљед тешких повреда главе. Више детаља о овоме не могу рећи, с обзиром на то да се ради о предмету који је још у фази истраге те да су родитељи
тек приведени у полицијске просторије", казао је за Клиx.ба Хамза Жујо, вјештак судске медицине.

Наиме, полицајци су дан касније пронашли и у службене просторије позвали родитеље Л. Е., рођеног 1993. године и П. И., рођену 1994.године, настањене у Сарајеву.

Тренутно је у току криминалистичка обрада над поменутим особама због постојања основа сумње да се могу довести у везу са извршењем кривичног дјела из чалана убиства. Након завршетка обраде, уз консултацију са тужиоцем Кантоналног тужилаштва у Сарајеву, биће предузете законом предвиђене мјере.

Извор: Клиx.ба

Коментари / 0

Оставите коментар