Нови хендикеп - Мурић три седмице ''у ауту''!

Кошаркаш Партизана према првим проценама биће ван терена 20 дана због повреде рамена коју је задобио у утакмици са Црвеном звездом.

Кошарка 01.12.2014 | 17:30
Нови хендикеп - Мурић три седмице ''у ауту''!

Едо Мурић је после наизглед наивног дуела на дерби мечу 10. кола АБА лиге против Црвене звезде, морао рано да напусти паркет.

Испоставило се да је у питању повреда рамена због које ће кошаркаш Партизана морати на дужу паузу.

"У дуелу са Јаком Блажичем дошло је до контакта, он је повукао Еда и раме је дислоцирано. Према првим проценама, то је пауза од око 20 дана, али ћемо тачно знати кад стигне снимак магнетном резонанцом. На срећу, нема повреде тетива и мишића", рекао је агенцији Бета тренер Партизана Душко Вујошевић.

Мурић је због повреде морао да изађе из игре већ у другој четвртини,а након што му је стављен лед на клупи, покушао је поново да помогне свом тиму, али је након само неколико секунди изведен са паркета јер је имао јаке болове.

Мурић ће због повреде пропустити два наредна меча Партизана у АБА лиги, против Мега Лекса и Задра наредна два викенда, а питање је да ли ће бити спреман и за дуеле против Будућности и Солнока, који су на програму 20 и 23. децембра.

Црно-беле у Еврокупу у наредних 20 дана очекују утакмице са Хапоелом из Јерусалима, Красног Октјабра и Асесофта.

Коментари / 0

Оставите коментар