Novi hendikep - Murić tri sedmice ''u autu''!

Košarkaš Partizana prema prvim procenama biće van terena 20 dana zbog povrede ramena koju je zadobio u utakmici sa Crvenom zvezdom.

Košarka 01.12.2014 | 17:30
Novi hendikep - Murić tri sedmice ''u autu''!

Edo Murić je posle naizgled naivnog duela na derbi meču 10. kola ABA lige protiv Crvene zvezde, morao rano da napusti parket.

Ispostavilo se da je u pitanju povreda ramena zbog koje će košarkaš Partizana morati na dužu pauzu.

"U duelu sa Jakom Blažičem došlo je do kontakta, on je povukao Eda i rame je dislocirano. Prema prvim procenama, to je pauza od oko 20 dana, ali ćemo tačno znati kad stigne snimak magnetnom rezonancom. Na sreću, nema povrede tetiva i mišića", rekao je agenciji Beta trener Partizana Duško Vujošević.

Murić je zbog povrede morao da izađe iz igre već u drugoj četvrtini,a nakon što mu je stavljen led na klupi, pokušao je ponovo da pomogne svom timu, ali je nakon samo nekoliko sekundi izveden sa parketa jer je imao jake bolove.

Murić će zbog povrede propustiti dva naredna meča Partizana u ABA ligi, protiv Mega Leksa i Zadra naredna dva vikenda, a pitanje je da li će biti spreman i za duele protiv Budućnosti i Solnoka, koji su na programu 20 i 23. decembra.

Crno-bele u Evrokupu u narednih 20 dana očekuju utakmice sa Hapoelom iz Jerusalima, Krasnog Oktjabra i Asesofta.

Komentari / 0

Ostavite komentar