Бањалука: Ухапшени дилери дрогом

Службеници Центра јавне безбједности /ЦЈБ/ Бањалука ухапсили су у акцији "Росуље" пет лица са подручја овог града, осумњичених за набавку и промет дрога, и одузели 1,1 килограм марихуане.

Република Српска 01.12.2014 | 15:21
Бањалука: Ухапшени дилери дрогом

 "Извршен је претрес пет кућа, станова, викендица и возила, чији су власници ухапшена лица. У акцији је одузето више мобилних телефона, сим картица, преносних рачунара, кућишта рачунара, мотоцикл, ручни сатови, таблете трамадол и други предмети", саопштено је из ЦЈБ-а Бањалука.

У саопштењу се наводи да се ухапшена лица доводе у везу с извршењем кривичних дјела тешка крађа, изазивање опште опасности, недозвољена производња и промет оружја или експлозивних материја, учествовање у тучи, напад на службено лице у вршењу послова безбједности - откривању и лишавању слободе учинилаца кривичних дјела. Над лицима је у току криминалистичка обрада, а све даље мјере и радње према њима биће предузимање по налогу поступајућег тужиоца Окружног тужилаштва Бањалука.

Сектору криминалистичке полиције - ЦЈБ-а Бањалука у суботу, 29. новембра, пријављено је да је око 22.15 часова у Улици Браће Југовића испред улазних врата стана активирана непозната експлозивна направа. Након расвјетљавања кривичног дјела и проналаска извршиоца јавност ће бити благовремено обавјешена, наводи се у саопштењу.

Полицијски службеници Станице јавне безбједности и припадници Ватрогасне јединице Мркоњић Град успјешно су из Црне Ријеке извукли аутомобил "шкода фабија" у комје су се налазила три лица. Повријеђени су превезену у Универзитетску болницу - Клинички центар Бањалука на даље љечење. Дежурни тужилац Окружног тужилаштва Бањалука наложио је да буду предузете све законом прописане мјере и радње ради утврђивања узрока саобраћајне незгоде и одговорност учесника.

Коментари / 0

Оставите коментар