Banjaluka: Uhapšeni dileri drogom

Službenici Centra javne bezbjednosti /CJB/ Banjaluka uhapsili su u akciji "Rosulje" pet lica sa područja ovog grada, osumnjičenih za nabavku i promet droga, i oduzeli 1,1 kilogram marihuane.

Republika Srpska 01.12.2014 | 15:21
Banjaluka: Uhapšeni dileri drogom

 "Izvršen je pretres pet kuća, stanova, vikendica i vozila, čiji su vlasnici uhapšena lica. U akciji je oduzeto više mobilnih telefona, sim kartica, prenosnih računara, kućišta računara, motocikl, ručni satovi, tablete tramadol i drugi predmeti", saopšteno je iz CJB-a Banjaluka.

U saopštenju se navodi da se uhapšena lica dovode u vezu s izvršenjem krivičnih djela teška krađa, izazivanje opšte opasnosti, nedozvoljena proizvodnja i promet oružja ili eksplozivnih materija, učestvovanje u tuči, napad na službeno lice u vršenju poslova bezbjednosti - otkrivanju i lišavanju slobode učinilaca krivičnih djela. Nad licima je u toku kriminalistička obrada, a sve dalje mjere i radnje prema njima biće preduzimanje po nalogu postupajućeg tužioca Okružnog tužilaštva Banjaluka.

Sektoru kriminalističke policije - CJB-a Banjaluka u subotu, 29. novembra, prijavljeno je da je oko 22.15 časova u Ulici Braće Jugovića ispred ulaznih vrata stana aktivirana nepoznata eksplozivna naprava. Nakon rasvjetljavanja krivičnog djela i pronalaska izvršioca javnost će biti blagovremeno obavješena, navodi se u saopštenju.

Policijski službenici Stanice javne bezbjednosti i pripadnici Vatrogasne jedinice Mrkonjić Grad uspješno su iz Crne Rijeke izvukli automobil "škoda fabija" u komje su se nalazila tri lica. Povrijeđeni su prevezenu u Univerzitetsku bolnicu - Klinički centar Banjaluka na dalje lječenje. Dežurni tužilac Okružnog tužilaštva Banjaluka naložio je da budu preduzete sve zakonom propisane mjere i radnje radi utvrđivanja uzroka saobraćajne nezgode i odgovornost učesnika.

Komentari / 0

Ostavite komentar