Дјеца туже Звезду!

Млади играчи Милан Јокић и Никола Караклајић тражили захтев за раскид уговора са клубом из Љутице Богдана.

Фудбал 01.12.2014 | 15:15
Дјеца туже Звезду!

Милан Јокић и Никола Караклајић летос су прошли први део припрема Црвене звезде у Словенији, али су у августу послати на позајмице, када је тренер Ненад Лалатовић рекао да не рачуна на њих.

Задњи везни Милан Јокић (на фотографији) је био на двојној регистрацији, а после завршене сезоне у Колубари из Лазаревца наставио је да тренира у Љутице Богдана. Он је прошао омладинску школу Партизана, а по доласку у табор "вечитог ривала" није се наиграо. Неколико мечева преседео је на клупи за резервне играче, али деби није уписао.

И Никола Караклајић прошао је сличан пут. После школовања у Звезди, годину дана је играо за Вождовац, а затим је прослеђен на позајмицу у Синђелић.

Процена двојице 19-годишњих играча је да Црвена звезда не рачуна озбиљно на њих у блиској будућности и зато желе да у јануару постану слободни играчи.

Они су Арбитражној комисији Фудбалског савеза Србије поднели захтев за раскид уговора, преноси "Спорт".

Будући да имају уговоре који нису плаћени у оптималном року, очекују се да добију "чисте папире" као и њихови бројни претходници - Димитријевић, Младеновић, Мирић, Мијаиловић, Јанковић...

Коментари / 0

Оставите коментар