Djeca tuže Zvezdu!

Mladi igrači Milan Jokić i Nikola Karaklajić tražili zahtev za raskid ugovora sa klubom iz Ljutice Bogdana.

Fudbal 01.12.2014 | 15:15
Djeca tuže Zvezdu!

Milan Jokić i Nikola Karaklajić letos su prošli prvi deo priprema Crvene zvezde u Sloveniji, ali su u avgustu poslati na pozajmice, kada je trener Nenad Lalatović rekao da ne računa na njih.

Zadnji vezni Milan Jokić (na fotografiji) je bio na dvojnoj registraciji, a posle završene sezone u Kolubari iz Lazarevca nastavio je da trenira u Ljutice Bogdana. On je prošao omladinsku školu Partizana, a po dolasku u tabor "večitog rivala" nije se naigrao. Nekoliko mečeva presedeo je na klupi za rezervne igrače, ali debi nije upisao.

I Nikola Karaklajić prošao je sličan put. Posle školovanja u Zvezdi, godinu dana je igrao za Voždovac, a zatim je prosleđen na pozajmicu u Sinđelić.

Procena dvojice 19-godišnjih igrača je da Crvena zvezda ne računa ozbiljno na njih u bliskoj budućnosti i zato žele da u januaru postanu slobodni igrači.

Oni su Arbitražnoj komisiji Fudbalskog saveza Srbije podneli zahtev za raskid ugovora, prenosi "Sport".

Budući da imaju ugovore koji nisu plaćeni u optimalnom roku, očekuju se da dobiju "čiste papire" kao i njihovi brojni prethodnici - Dimitrijević, Mladenović, Mirić, Mijailović, Janković...

Komentari / 0

Ostavite komentar