Радоњић презадовољан новом побједом

Тренер црвено-белих жали због промашаја из отворених позиција, али је задовољан новом победом у "жестоком ритму" два такмичења.

Кошарка 01.12.2014 | 14:45
Радоњић презадовољан новом побједом

Дејан Радоњић изјавио је на конференцији за медије после победе над Партизаном 76:67, да су његови играчи потпуно контролисали дерби утакмицу и заслужено славили.
"Три четвртине играли смо добру одбрану, контролисали скок, осујетили њихове идеје... Имали смо и много добрих позиција за шут. Да смо били прецизнији, отишли бисмо на још већу разлику. Партизан нам је у последњих 10 минута узео превише лопти у нападу и смањио, захваљујући искуству које имају његови играчи, као и мотивацији, која се подразумева у оваквим мечевима", изјавио је Радоњић.

"Хвала публици на подршци. Ритам је жесток, надам се да Маркусова повреда није озбиљна, знаћемо сутра више о томе. Задовољан сам победом, али идемо даље, чекају нас нови изазови".

Тренер црвено-белих није прецизирао о каквој повреди се ради, а током меча није било видљиво да амерички плејмејкер има било каквих проблема.

Упитан да прокоментарише добар учинак Чарлса Џенкинса, одговорио је да се такве партије од њега и очекују све време.

"Можда је на почетку сезоне изгледало да нам игра зависи од једног или двојице, али показало се тачним да можемо да се ослонимо на више њих. Радује да је Чарлс показао оно што смо од почетка причали да може. Био је на високом нивоу, али није сам победио Партизан, нити он то може. То је урадила екипа".

Радоњић је најавио да ће екипа у понедељак имати слободан дан, како би колико-толико предахнула од бројних утакмица, тренинга и путовања.

"До краја месеца имамо само две (три - прим. аут) утакмице код куће, а противници су веома квалитетни, посебно у Евролиги", завршио је Звездин стратег.

Црвено-бели у петак гостују у Валенсији, где победом могу да обезбеде пласман у Топ 16 фазу. Потом у понедељак 8. децембра играју против Металца у Ваљеву.

Коментари / 0

Оставите коментар