Николић: Дно дна српског фудбала!

"Много тога у Новом Пазару није имало везе са спортом и фудбалом", изјавио је стратег лидера Суперлиге.

Фудбал 01.12.2014 | 15:00
Николић: Дно дна српског фудбала!

Тренер Партизана сматра да је српски фудбал у суботу и недељу дотакао само дно.

Не тражећи оправдање за реми у Новом Пазару (1:1), тренер Партизана Марко Николић рекао је да атмосфера у граду на Рашкој и Јошаници нема много везе са фудбалом и спортом и да због тога амбијент у коме је одиграна утакмица није био леп.

"Српски фудбал је у суботу и недељу дотакао своје најниже гране у историји", почео је шеф стручног штаба "парног ваљка".

Николић није објаснио због чега је споменуо суботу (није му ни постављено питање), док је за недељу је рекао.

"Није леп амбијент, могао је да буде. Када скандирају овакве песме и гађају те петардама које ти пуцају око главе, пробуше ти џемпер, јакну... Много тога данас у Новом Пазару није имало везе са спортом и фудбалом. Много је људи на терену којима ту није место, много је предмета на терену који не би требало да се налазе ту", наставио је Николић.

Тренер црно-белих је искључен пред крај утакмице због приговора.

"Судија није имао контролу над утакмицом, али ништа од тога није оправдање за наш резултат. Ми смо морали да победимо и у оваквим условима. Вероватно нисмо ни заслужили да победимо. Дали смо гол на време, имали још неколико прилика, али нисмо успели. Зечевић је јунак, одбранио је велику шансу Живковића на почетку другог полувремена", оценио је Николић.

Милорад Косановић одушевљен је атмосфером.

"Све је било прелепо, осим невремена. Три месеца није било кише и сада је пала и покварила терен. Мислим да би било још лепше. Квалитетна утакмица, коректно понашање, добра игра оба тима. Нас је гол пореметио, па смо морали да јуримо резултат. На срећу, успели смо...", навео је искусни стручњак.

Коментари / 0

Оставите коментар