Nikolić: Dno dna srpskog fudbala!

"Mnogo toga u Novom Pazaru nije imalo veze sa sportom i fudbalom", izjavio je strateg lidera Superlige.

Fudbal 01.12.2014 | 15:00
Nikolić: Dno dna srpskog fudbala!

Trener Partizana smatra da je srpski fudbal u subotu i nedelju dotakao samo dno.

Ne tražeći opravdanje za remi u Novom Pazaru (1:1), trener Partizana Marko Nikolić rekao je da atmosfera u gradu na Raškoj i Jošanici nema mnogo veze sa fudbalom i sportom i da zbog toga ambijent u kome je odigrana utakmica nije bio lep.

"Srpski fudbal je u subotu i nedelju dotakao svoje najniže grane u istoriji", počeo je šef stručnog štaba "parnog valjka".

Nikolić nije objasnio zbog čega je spomenuo subotu (nije mu ni postavljeno pitanje), dok je za nedelju je rekao.

"Nije lep ambijent, mogao je da bude. Kada skandiraju ovakve pesme i gađaju te petardama koje ti pucaju oko glave, probuše ti džemper, jaknu... Mnogo toga danas u Novom Pazaru nije imalo veze sa sportom i fudbalom. Mnogo je ljudi na terenu kojima tu nije mesto, mnogo je predmeta na terenu koji ne bi trebalo da se nalaze tu", nastavio je Nikolić.

Trener crno-belih je isključen pred kraj utakmice zbog prigovora.

"Sudija nije imao kontrolu nad utakmicom, ali ništa od toga nije opravdanje za naš rezultat. Mi smo morali da pobedimo i u ovakvim uslovima. Verovatno nismo ni zaslužili da pobedimo. Dali smo gol na vreme, imali još nekoliko prilika, ali nismo uspeli. Zečević je junak, odbranio je veliku šansu Živkovića na početku drugog poluvremena", ocenio je Nikolić.

Milorad Kosanović oduševljen je atmosferom.

"Sve je bilo prelepo, osim nevremena. Tri meseca nije bilo kiše i sada je pala i pokvarila teren. Mislim da bi bilo još lepše. Kvalitetna utakmica, korektno ponašanje, dobra igra oba tima. Nas je gol poremetio, pa smo morali da jurimo rezultat. Na sreću, uspeli smo...", naveo je iskusni stručnjak.

Komentari / 0

Ostavite komentar