Видео: И Шпанци имају хулигане!

У тучама на више локација у престоници Шпаније 12 навијача је повређено, од чега је један клинички мртав, а шесторица су задобила теже повреде уочи меча Атлетика и Депортива.

Фудбал 01.12.2014 | 12:45
Видео: И Шпанци имају хулигане!

Уочи меча Примере између Атлетико Мадрида и Депортива ла Коруње на улицама главног града Шпаније догодило се више туча.
На три локације у граду дошло је до сукоба навијача у којима је повређено 12 људи. Најтеже је прошао 40-годишњи човек, који је допремљен у Клинички центар у критичном стању, након што је извучен из реке Манзанарес.

"Марка" преноси да је навијач после жестоке туче бачен у реку и да је у болницу довезен без знакова живота, клинички мртав. Он је примљен са хипотермијом у коматозном стању.

Њега су из реке спасили специјално обучени рониоци ватрогасне бригаде. Према њиховим изворима несрећни човек имао је бројне повреде на глави, а на путу ка болници реанимиран је.

Осим њега у тучи, у којој је учествовало око 200 навијача, још три навијача задобила су убодне ране, тројица имају тупе повреде главе, један повреде на лицу, а остали су задобили модрице по телу.

Туче на три локације у Мадриду започеле су у девет часова, након што су гостујући навијачи стигли у Мадрид. Полиција је привела више десетина особа.

Дуел Атлетика и Депортива на Висенте Калдерону, који је почео тачно у подне, завршен је победом домаћина 2:0.

Коментари / 0

Оставите коментар