Video: I Španci imaju huligane!

U tučama na više lokacija u prestonici Španije 12 navijača je povređeno, od čega je jedan klinički mrtav, a šestorica su zadobila teže povrede uoči meča Atletika i Deportiva.

Fudbal 01.12.2014 | 12:45
Video: I Španci imaju huligane!

Uoči meča Primere između Atletiko Madrida i Deportiva la Korunje na ulicama glavnog grada Španije dogodilo se više tuča.
Na tri lokacije u gradu došlo je do sukoba navijača u kojima je povređeno 12 ljudi. Najteže je prošao 40-godišnji čovek, koji je dopremljen u Klinički centar u kritičnom stanju, nakon što je izvučen iz reke Manzanares.

"Marka" prenosi da je navijač posle žestoke tuče bačen u reku i da je u bolnicu dovezen bez znakova života, klinički mrtav. On je primljen sa hipotermijom u komatoznom stanju.

Njega su iz reke spasili specijalno obučeni ronioci vatrogasne brigade. Prema njihovim izvorima nesrećni čovek imao je brojne povrede na glavi, a na putu ka bolnici reanimiran je.

Osim njega u tuči, u kojoj je učestvovalo oko 200 navijača, još tri navijača zadobila su ubodne rane, trojica imaju tupe povrede glave, jedan povrede na licu, a ostali su zadobili modrice po telu.

Tuče na tri lokacije u Madridu započele su u devet časova, nakon što su gostujući navijači stigli u Madrid. Policija je privela više desetina osoba.

Duel Atletika i Deportiva na Visente Kalderonu, koji je počeo tačno u podne, završen je pobedom domaćina 2:0.

Komentari / 0

Ostavite komentar