Милановић у дводневној посјети БиХ

Предсједник Владе Хрватске Зоран Милановић данас почиње дводневну посјету БиХ.

Босна и Херцеговина 01.12.2014 | 08:15
Милановић у дводневној посјети БиХ

Из Владе Хрватске је најављено да ће Милановић данас и сутра посјетити Сарајево, Вареш, Крешево, Жепче, Витез, Гучу Гору, Нову Билу и Јајце.

Милановић ће данас у Сарајеву, са предсједавајућим Савјета министара БиХ Вјекославом Бевандом, присуствовати обиљежавању почетка рада студентског дома Хрватског католичког добротворног друштва.

Током посјете Варешу, Крешеву, Жепчу планирано је да разговара са представницима локалне власти. У Жепчу би требало да посјети Основну школу.

Предвиђено је да са представницима локалне власти и привредницима у Витезу хрватски премијер разговара на радној вечери.

Другог дана боравка у БиХ Милановић ће посјетити фрањевачки самостан Гуча Гора, хрватску болницу "Др фра Мато Николић" у Новој Били, у Јајцу ће разговарати са начелником општине Едином Хозаном и предсједавајућим Општинског вијећа Мирком Љубезом.

Планирано је и да у Јајцу посјети фрањевачки самостан Светог Луке.

Коментари / 2

Оставите коментар
Name

То

01.12.2014 07:55

Нико ни овога неће, па ко вели ајде мало да се прошетам Хрватским дијелом Босне. Кобајаги посјета званична а ходање по самостанима. Јад и биједа балканских политичара.

ОДГОВОРИТЕ
Name

профа

01.12.2014 16:46

Досао да се изљуби са колегом Додиком.

ОДГОВОРИТЕ