Додиков списак за одстрел у СНСД-у

Милорад Додик, Жељка Цвијановић и Зоран Тегелтија ново су руководство СНСД-а, које одлучује о свему. Милорад Додик је шеф, док су Цвијановићка и Тегелтија извршиоци.

Република Српска 01.12.2014 | 20:54
Додиков списак за одстрел у СНСД-у

Другу линију врха СНСД-а представља Славко Митровић, чији су пулени Стево Мирјанић, Слободан Пухалац и Драгољуб Давидовић. Они се ни на који начин неће мијешати у одлуке и пројекте овладавања СНСД-ом, које Додик намјерава да спроведе.

Главни разлог ове Додикове акције јесте незадовољство унутар СНСД-а због избора Жељке Цвијановић за мандатара, а преко 50 посто чланова странке не одобрава његов поступак.

Додикова процјена је да ће Радојичић, који контролише сигурно осам посланика, још једно вријеме поштовати страначку дисциплину, што ће му, како сматра лидер СНСД-а, дати довољно времена да највећи број тих посланика врати под своју контролу.

Стога је одлучено да се крене у хитан обрачун са оним функционерима СНСД-а, који се тренутно сматрају највећом опасношћу.

Додик, Цвијановићка и Тегелтија означили су мете унутар СНСД-а, које морају одстријелити „по убрзаном поступку“ како би у потпуности овладали странком и спријечили њено цијепање.

Њихова одлука је логична, јер само у тој ситуацији они се могу надати да ће опстати на власти дуже од неколико мјесеци.

Извори из врха СНСД-а тврде да су мете Игор Радојичић, Небојша Радмановић, Радислав Јовичић, Жељко Ковачевић и Александар Џомбић.

Радојичић је таргетиран као најопаснији од свих наведених, али и најтежи за одстрел. Против њега је већ покренута прљава подземна кампања, у којој се тешко блати његова породица и он лично, на чији рачун се износе монструозне оптужбе.

Радојичић је статус мете број 1. заслужио, јер се отворено супротставио да Цвијановићка буде мандатар, тврдећи да је некомпетентна и предложио је друге кандидате за ту позицију, који нису прихваћени.

Мета број 2. је Радислав Јовичић, министар унутрашњих послова, умјесто којег треба да буде постављен Дарко Ћулум. Ћулум уопште нема квалификације да води Мјесну заједницу, а камоли МУП РС. На смјени Јовичића инсистира Цвијановићка, због тога што је министар полиције у разговору с Милорадом Додиком рекао да је снимак, на којем она говори о куповини два посланика, аутентичан и да није монтиран.

Додик је лично наредио Јовичићу да се свака истрага обустави, да се цијели предмет пребаци у Специјалном тужилаштву Миодрагу Бајићу, чији је задатак да се све развуче у недоглед и заташка.

Додик је свој захтјев Јовичићу образложио „високим националним интересима“, истичићи да би свака потврда аутентичности снимка довела у питање легитимитет комплетне Народне скупштине, њено конституисање и формирање скупштинске већине. Јовичић је пристао да ћути, али му Додик није вјеровао да ће то заиста и учинити, па је наредио Зорану Мандићу да без знања министра полиције изда стаопштење пуно лажи о томе да је снимак монтиран и да је Цвијановићка прислушкивана. Мандићу је обећано да ће, мада је само наставник географије, остати на позиоцији начелника УКП-а и да ће он бити нови директор Полиције, умјесто ноторног Гојка Васића.

Васић је прије пар дана јавно признао да МУП о снимку није спровео никакву истрагу.

Цвијановићка сада инсистира да Јовичић не буде министар полиције, јер не жели да води Владу у којој сједи човјек убијеђен да је снимак о куповини посланика аутентичан и да је она директан виновник политичке корупције.

Мета број 3. је Небојша Радмановић, који подржава Радојичића, којег ће лако ућуткати хапшењем Жељка Ковачевића. Ковачевића намјеравају лишити слободе одмах по формирању нове Владе РС, а под кринком борбе против криминала и корупције. Имају прецизне информације о томе да је Ковачевић у за продају концесија на хидропотенцијале једној страној фирми узео провизију од најмање два милиона евра и ту „наруквицу“ није пријавио врху СНСД-а, већ је сав новац задржао за себе.

Наравно, када Ковачевић буде ухапшен, Радмановић неће ни писнути, јер је актуелни министар индустрије и енергетике човјек од његовог највећег повјерења. Финансијског посебно.


Александар Џомбић, мета број 5., такође је планиран за хапшење и њему је намијењена улога „српског Санадера“, коју треба да одигра умјесто Додика. Два су тешка недјела која је починио Џомбић, а која су Додик и његов тим за одстрел детаљно задокументовали.

Ријеч је о 40 милиона марака који су нестали преко Олимпијског центра „Јахорина“. Од тог новца само милион марака је отишло на функционисање СНСД-а, док је остатак приграбио Џомбић са својом екипом.

Други велики криминални случај у којем је Џомбић задокументован је кредит ИРБ-а дат Фабрици цијеви УНИС из Дервенте. Ријеч је о 20 милиона марака, које је Џомбић дао тој фирми без икаквог покрића и које је бјелосвјетски мешетар Горан Томић однио из РС, а кредит се не враћа.

Они процјењују да је Џомбић на овом послу инкасирао пет милиона марака.

Још је неколико кредита, чије је одобрење наложио Џомбић, а који се не враћају. Међу њима је и онај од десетак милиона марака одобрен Николи Вукелићу.

Додиков план је да након затварања Џомбића и Ковачевића, што би му свакако донијело политичке поене, крене у обрачун са појединцима из опозиције.

Додатак: Радојичићу нудили да буде шеф Клуба посланика СНСД, он их отјерао у материну
Задња понуда Игору Радојичићу десила се уочи конститутивне сједнице парламента РС, када му је предложено да буде шеф Клуба посланика СНСД. На ту идеју Радојичић је реаговао изузетно оштро и онога ко му је изнио отјерао у материну.

Додик остаје досљедан себи. Иако ради Радојичићу о глави, покушава с њим да се измири, па се пожалио Николи Шпирићу да му се Радојичић не јавља. На то му је Шпирић одговорио да му се бивши предсједник Народне скупштине више никада неће јавити.


Шпирића такође дуже вријеме нема у јавности и покушава се дистанцирати од Додика, какао би спасио себе. Тужилаштво БиХ већ сада има чврсте доказе да га одмах ухапси, због чега је Шпирић у паничном страху. Надао се да ће успјети да спријачи своје извјесно хапшење, тако што ће СНСД ући у власт на нивоу БиХ, а он постати министар безбједности.

СлободанВасковицБлог

Коментари / 54

Оставите коментар
Name

кока

01.12.2014 07:00

Дај Боже да је тако. Све се зна, али никога нема у "ћорки".

ОДГОВОРИТЕ
Name

миломир

01.12.2014 07:13

Биће тако уз мале варијације. Додик за сваког свог сарадника има досије и тако их контролише. Васковићу свака ти част!!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

сасарс

01.12.2014 07:13

Па нека је трећина од овога што је Васковић написао истина, сви у тој секти СНСД-у су заслужили доживотне робије!

ОДГОВОРИТЕ
Name

ГОРАН ВРС

01.12.2014 07:16

Једина два човјека у СНСД-у која нису упетљана у криминал су Радојичић и овај јадни министар полиције кога Баја искористи ко задњег левата да би прикрио све пљачке и лоповлуке својих кумова и осталих хајдука блиских њему. Ваљда су довољно паметни да напусте СНСД док им Додик није стигао напаковати хиљаду кривичних дјела а онда ће бити касно јер сви ми знамо ко контролише полицију, тужилаштво и ове бједне судове у Српској

ОДГОВОРИТЕ
Name

п

01.12.2014 07:19

Мафија. Али нема иритантнијих особа од ово двоје што бршлају 100 на сат- Жељке и Тегелтије! 100 ријечи у минути а ништа не кажу.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Зеница

01.12.2014 07:26

Ако је 10% од овога што је наведено истинито,онда без обзира што законодавство из овога или онога разлога не функционише, по свакој логици ствари неко би требао (и морао) да одговара за наведена криминална дјела... Али, овдје је све могуће, па и да све ово што је истакнуто остане само мртво слово на папиру... Разлог је једноставан, обичан човјек са свим својим свакодневним проблемима ("лидерима" не пада на памет да их рјешава) у БиХ само шути и не вјерује да је баш он тај који може ствари покренути са мртве тачке...

ОДГОВОРИТЕ
Name

капиталац

01.12.2014 07:28

Капиталац је увјек имао највише рогове и зубе па се морао добро и платити

ОДГОВОРИТЕ
Name

Перо

01.12.2014 07:29

Све је ово тачно, само што се Додик не одриче њих, него су се они већ одрекли њега. Шпириц, као најпрепреденији од свих поменутих, осјетио је на вријеме и већ се повукао. Ако је до сад промијенио 9 партија, и увијек на вријеме, зашто не би промијенио и СНСД. Око Додика је остало најуже поданичко крило које нема алтернативу, а ни способности да нешто сами ураде. Излазак из СНСД-а свих наведених је већ на столу, само што се плаше јер сви имају "путера на глави" и Додик их, као рањена звијер, може заједно са собом повући на дно. Ковачевића је Додик хтио смијенити заједно са Џомбићем, али није могао. Пуно зна о Додиковом криминалу у енергетском сектору (Цомсар, Хамовић, Бирач, гросс доо-рудник Сасе, итд). У СНСД се већ годинама управља мафијашким методама (уцјене, рекет) и то је још један велики проблем дисидената. Они чекају да Ми (странци) ураде нешто, па да само утрче на очишћен терен, али странци прљав посао никад не раде сами. У наредном периоду присуствоваћемо сценама какве не замишљамо, јер се дошло до тачке кад само физички обрачуни могу да ријеше неке ситуације.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Гаврановиц

01.12.2014 07:33

Игоре ово је последња шанса да твоје људе заштитиш. Ако Жељка преузме Владу, а преузеће, све људе блиске теби ће из дана у дан шиканирати док не поклекну. Ако ниси спреман да нас заштитиш онда и остани само посланик у клупама коме је први предпостављени Висковић сеф посланичке групе. Све ово Зељка спроводи а Додик наређује.

ОДГОВОРИТЕ
Name

МИКА

01.12.2014 07:34

Како уживају у народној имовини, дабогда се забавили о себи.

ОДГОВОРИТЕ
Name

елекрицар

01.12.2014 07:41

па Црногорац ниси ваљда магистрирао на Апериону да ништа не видиш

ОДГОВОРИТЕ
Name

Зарко

01.12.2014 07:42

Балерина, избори су завршени влада се формира опусти се мало.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Фритз

01.12.2014 07:57

Па сад ја вјерујем да ће ово Додик и спровести из намјере у дјело. Човјек не зна за милост, и очигледно се добро разумије у мрачну страну политике. Али то је опет још једна превара, на коју ће народ да насједне и да му да још више гласова него на последњим изборима. А онда кркљанац свима нама.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Саша Д.

01.12.2014 08:02

Онлy фоолс анд хорсес.

ОДГОВОРИТЕ
Name

си

01.12.2014 08:06

Игор је цовјек без ораха у дзепу

ОДГОВОРИТЕ
Name

перица

01.12.2014 08:19

Пуно посла Додик одрадјује за странце (масоне, јевреје), па га они јос цувају. Као и Дјукановица у ЦГ. Они су га заститили кад је њемацка струја хтјела да га затвори због криминала око изградње зграде Владе. СИПА је немоцна управо због тога, иако су му спремили досије Рудник Сасе (Гросс доо Лактаси) гдје Додик има сувласниство преко једне кипарске фирме, и због Цомсар доо (Мрсово, Угљевик) гдје је Додик сувласник а прави власници црногорска мафија преко Перовица у Москви (сеф представниства РС у Русији). Са смјеном Додика неце ици тако лако, као и са Дјукановицем. Странци це га пустити низ воду тек кад им заврси све.

ОДГОВОРИТЕ
Name

вук

01.12.2014 08:22

АУУУУУ ПА НИСМО НИ ЗНАЛИ КОЛИКО ЈЕ ПРЉАВ МИН КОВАЦЕВИЦ АУУУ ПА ЗАТО КАЗУ ДА ИЛ ЈЕ ОРТАК ЉУБОМИРУ ЦУБИЦУ ИЛ ЈЕ УЗЕО ЗА КОНЦЕСИЈУ КАМЕНОЛОМА КОД НАС У ВУКОСАВЉУ БОГАМИ ПОЗАМАСНУ СВОТУ ЕВРИЦА ЈЕР НИЈЕ ЛУД ДА ОВАКО ДРАСТИЦНО КРСИ ЗАКОН И ПАКУЈЕ СЕБИ РОБИЈУ АУУУУУ

ОДГОВОРИТЕ
Name

Распад

01.12.2014 08:34

слиједи епизода Како је пропао СНСД...

ОДГОВОРИТЕ
Name

7777

01.12.2014 08:51

Све је јасно само писање и даље о ономе сто се све зна.Мислим да треба народ РС.погледати ентеријер(унутрасњост)Кабинета господина Додика мислим сав тај сјај и злато пуно кица неукуса за један радни кабинет једног предсједника. Хитно треба мијенати стилисту....

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ватрогасац

01.12.2014 09:00

По мом мишљењу гдје има дима има и ватре. Неког од помињаних опећи ће ватра а неке угушити дим. Највише се радујем крају ове двојице из МУП-а, мада ни другим није кроз село пјевати. Све у свему крај ове агоније се назире..

ОДГОВОРИТЕ
Name

Мали Дјокица

01.12.2014 09:04

Ово за рудник олова Сасе сто реце један је све тацно, имам прлику да видим где извозе и могу вам реци све испод цене и својим повезаним фирмама у иностранству. Исто као Бирац сва добит оде на Кипар и у Енглеску, одакле су наси тајкуни са Додиком власници предузеца Гросс доо из Лактаса, која је опет власник рудника.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Федералац

01.12.2014 09:07

Код нас је хаос, ал брате код вас је катастрофа...

ОДГОВОРИТЕ
Name

Пацо

01.12.2014 09:40

Васковиц је бољи пророк од Ванге

ОДГОВОРИТЕ
Name

Рикошет

01.12.2014 09:42

Не може у врху СНСДа нико бити чист. Радојичић је био у власти 10 година. Одговоран је за сву ову пропаст. Треба их оставити саме себи. Нова власт мора бити чиста од било кога од ових. Не треба трчати пред руду. Народ их је опет изгласао, нека тај народ сада куса своју врелу, забиберену чорбу управо скинуту са рингле. Народ је све и крив.

ОДГОВОРИТЕ
Name

неутралан

01.12.2014 09:54

Падате на добар имидз Радојицица,то сто се представља као нека добрица у јавности то не заци да је такав ,сав је фин,постен..а уствари је исти као и они само иам добру маску у јавности. Па ко је допустио да се изгласају сви лоси закони у НС,којим су се богатили тајкуни,наравно "једина постењацина у СНСД-у" Игор Радојциц. Закон о фискалним касама којим су се обогатили тајкуни,подрзао је Игор Радојциц. Па онај закон о о земљисту гдј је Пицин Парк подрзао је Игор Радојциц. И јос море мореее других стетних закона подрзао је Игор Радојциц Једина постењацина у СНСД-у! Да је постен и цастан успротивио би се тим законима и изасао из партије и покренуо неку нову политицку прицу,није урадио,али је он и даље фин цастан и постен политицар.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Тузлак

01.12.2014 10:03

У међувремену испред БКЦ-а Тузла... Преко 1000 радника протестује...

ОДГОВОРИТЕ
Name

бл

01.12.2014 10:04

Како Радојициц мозе да буде цист и без афера, а сви стетни закони које је годинама аминовао у Народној скупстини РС

ОДГОВОРИТЕ
Name

Перица

01.12.2014 10:22

Најбољи доказ да у снсд несто не стима су Независне и Глас Српске, гдје нема еуфорије којој смо у тим медијима присуствовали претходних дана. Схватили су и они да се приблизава крај и хапсења, и сада су у фази размисљања о престројавању. Треба да изаберу измедју Додика и Радојицица, а није лако предвидјети ко це из тог сад вец неминовног рата, изаци као побједник. Брзо би се они одлуцили за Радојцицеву струју, али највеци проблем им је сто их Додик контролисе акционарским пакетом који има у тим медијима.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ранкан

01.12.2014 10:22

Од свих набројаних, само је Дзомбиц тврд орах. Остали су мисхеви.

ОДГОВОРИТЕ
Name

хх

01.12.2014 10:25

Ре НЕУТРАЛАН..потписујем све сто си написао..имао би ја јос доста реци о тој поштењачини Игору ал је доста што си ти написао..

ОДГОВОРИТЕ
Name

ВРС РВИ

01.12.2014 10:26

Једина реална могућност је да Радојчић напусти странку али то би било довољно да се клупко почне одмотавати. Што се тиче гласања, прије бих дао прст него гласао за ову мафију...

ОДГОВОРИТЕ
Name

Мисо85@ливе.цом

01.12.2014 10:41

А Антон Касиповиц

ОДГОВОРИТЕ
Name

снага народа

01.12.2014 10:42

Лако це додик са Радојицицем, али се зезнуо са Дзомбицем. Е тај це му доци главе, јер ни он а ни његов кум Мицо Краљевиц му неце опростити сто их је гурнуо низ страну и није заститик као сто је обецао. Они (Дзомбиц и Краљевиц) само цекају погодан тренутак, али Краљевиц не познаје демократске методе. Није цовјек у рату навикао на демократију. Мало им рацуне мрси Скрбиц, јер је "физицки" јос увијек јаци, али и то це доци на своје. Па ста мислите засто Додик гдје год иде води армију обезбедјења. Постен цовјек нема цега да се пласи, поготово ако је омиљен у народу, као сто јесте, бар тако казе. Проблем је сто не могу да се договоре Радојициц и Дзомбиц. Један (Радојициц) је за демократске методе, а дрги (Дзомбиц/Краљевиц) за сецу кнезова. Подјеле. Српска посла.

ОДГОВОРИТЕ
Name

сапуница

01.12.2014 11:47

Да се сними сапуница под називом 'Додик у земљи цуда' била би гледанија од Сулејмана Велицанственог.

ОДГОВОРИТЕ
Name

стари храст

01.12.2014 12:17

Сви они су "све гори од горег". Све и једног у апсану. А онда им за изљечење преписати друштвено користан рад. На фарми свиња у Новој Тополи. Па да видиш како се економија обнавља. И дуг враћа.

ОДГОВОРИТЕ
Name

напацени

01.12.2014 14:08

Лопов до лопова

ОДГОВОРИТЕ
Name

Јеринић Бошко

01.12.2014 14:18

Додика од робије не може спасити нико жив. С криминалцем, примитивцем Додиком падају кумови и многи из врха странке. Чуди да Жељкица не кужи шта је чека?

ОДГОВОРИТЕ
Name

специјалац

01.12.2014 14:50

Једини прави постен цовјек је минисрар полиције Радислав Јовициц нисам ни у једној странци ал говорим реално, а Ковацевиц је стара лопина, знамо га док је на царини радио колико је узимао да људима не да отказ на залост неки су и добили. Погледајте му само куцу и имање од цега је то направио. Ајмо сиповци истрга, има он прсте умјесане и у Бирацу.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Љубиса

01.12.2014 14:50

Ето таман да нам Васковиц објасни ста се десава, али из свог угла!

ОДГОВОРИТЕ
Name

гацко

01.12.2014 15:36

Снила баба сто би била рада. Ко не би волио да тако буде али...црвена багра је зај..ана.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Вељко

01.12.2014 16:28

Пропада и Додикова телевизија. Поставио је своје играче у његову телевизију, примили су стотињак чланова партије прије избора, па већ се други мјесец не могу овјерити здравствене књижице, а што значи да се не уплаћују доприноси. За шефа финансија примили су госпођу која не може да сабере два двоцифрена броја, а која је због криминала, глупости и неспособности добила отказ у претходној фирми. У РТРС-у веће плате имају чланови СНСД-а него способни инжињери, па стручни технички кадар полако одлази. Поклонили су концертни клавир из музичке продукције, власништво РТРС-а, јеврејској заједници. Поклон. Све за Јевреје. Шеф деска ТВ-а РТРС-а има само завршену гимназију и има дупло већу плату од новинара са факултетом. Али, шеф деска је члан СНСД-а.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Елиот Несс

01.12.2014 16:33

Е, пријатељи драги, цитајуци васе коментаре досао сам до закљуцка да це се у Републици Српској догодити НАРОД и то ако бог да 9. марта 2015. љета господњега. Само се питам ко це бити тај који це узвикнути јурис, јурис са поруком да це та багра предати власт народу наравно да не употребљава силу али колико знам да ни једна власт на Балкану није отисла добровољно.Према томе народе мој спремите се на протесте и то заједно са полицијом јер су и они наса браца и они имају разлога да се придрузе народу.

ОДГОВОРИТЕ
Name

приједор

01.12.2014 16:42

ОДГОВОР ПЕРИЦИ И ОСТАЛИМА КОЈИ МИСЛЕ ДА ДОДИКА ДРЖЕ НЕКЕ МАФИЈЕ,И ДА ОН НЕ МОЖЕ БИТИ ПРОЦЕСУИРАН,ПРОШЛО ЈЕ ТО ВРИЈЕМЕ ,ДОДИК НИЈЕ БАШ ПУНО ТАЛИО СА МАФИЈОМ ,ОН ЈЕ ЊИМА ДАВО АЛИ И ОН ЈЕ УЗИМО,АЛИ САДА ЈЕ ДРУГА СТВАР ГУРНУО ЈЕ ПРСТ ЕУ У ОКО,ШУРУЈУЋИ СА ПУТИНОМ И ЧВРСТО ОБЕЋАВАЈУЋИ ПУТИНУ ДА ЋЕ ОН ОТЦИЈЕПИТИ СРПСКУ ПО УЗОРУ НА КРИМ,И ДА ЋЕ ПУТИН ПРЕКО РС ИЗАЋИ НА ЈАДРАН ТО ЈЕСТ МЕДИТЕРАН,ШТО ЈЕ РУСКА ДАВНАШЊА ЖЕЉА,А СВЕ ТО ДА БИ ИЗАЗИВО КРИЗУ НА БАЛКАНУ ЗБОГ УКРАИНЕ ЗБОГ САНКЦИЈА,ДОДИК ЈЕ СЕБЕ ДОВЕО У ПАТ ПОЗИЦИЈУ,ОН ВИШЕ НЕМА КУДА АМЕРИ ГА НЕ ТРЕБАЈУ ,А ЊЕМАЧКА И ЕНГЛЕСКА ХОЋЕ ДА ГА СЕ ОТАРАСЕ УПРАВО ЗБОГ ПУТИНА А И ЗБОГ СРБИЈЕ КОЈУ ДОВОДИ У НЕЗГОДНУ СИТУАЦИЈУ,А РАДИ ЗАВОЂЕЊА РЕДА У СВОМ КОМШИЛУКУ ,ТО ЈЕСТ НА БАЛКАНУ ,ТАКО ДА ЈЕ ДОДИК ИЗАЗВО ЕУРОПУ ,И САДА ЈЕ НА ЕУРОПИ ДА ПОД ХИТНО СКЛОНИ ДОДИКА И ЗАВЕДЕ РЕД ,ИЛИ ДА НАС ПРЕПУСТЕ РУСИМА ДА СЕ УДАВИМО У ГОВ.... ЗНАЈУЋИ ЕУРОПУ ОНИ БИ ТО УРАДИЛИ ,АЛИ НИ ЕУРОПА НИ АМЕРИКА НЕЋЕ РУСЕ НА БАЛКАНУ ,ПА ЈЕ ТО НАША СРЕЋА ,АКО ЈЕ СРЕЋА ,ДО ТАДА НИ МИ НЕСМИЈЕМО СЈЕДИТИ СКРИШТЕНИ РУКУ ,ТРЕБА ПОЧЕТИ СА УЛИЧНИМ ПРОТЕСИМА АЛИ МИРНИМА.

ОДГОВОРИТЕ
Name

босс

01.12.2014 16:49

А директор РиТЕ Угљевик? Он је медју првима. Сви це се изненадити кад додје ново руководство.

ОДГОВОРИТЕ
Name

когда

01.12.2014 17:41

А кум Скрбиц?? Тај треба бити оптузен за геницуд над својим народом!!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Перица

01.12.2014 18:48

Људи, није могуце. На насловној страни (на wеб страници)ни у Независним ни у Гласу Српске нема нити једне вијести о Додику, Цвијановицки, формирању владе Републике Српске и слицно. Да цовјек не повјерује. Несто крупно се иза брда ваља. Није валда да влада (мандатар) неце имати вецину. Да ли се то Радојициц & ЦО конацно одлуцили да окрену лист.

ОДГОВОРИТЕ
Name

перо

01.12.2014 19:38

МА СВИ НА УЛИЦУ ГОТОВ ЈЕ

ОДГОВОРИТЕ
Name

ех, какав он

01.12.2014 21:58

"снага народа", откад није премијер, малом казанови не да више ниједна.

ОДГОВОРИТЕ
Name

снсд од 2005

01.12.2014 22:35

па кад цете славицу смјенити. братунац. унисти снсд

ОДГОВОРИТЕ
Name

нм

02.12.2014 17:46

Све у име српства и Републике Српске????

ОДГОВОРИТЕ
Name

Чиста петица

02.12.2014 19:20

Колико ме сјечање служи, овај Ковачевић је једном приликом сам себи дао "чисту петицу"за рад...

ОДГОВОРИТЕ
Name

Горштак

02.12.2014 20:01

Могу да се помирим са чињеницом да Босић гледа кроз погрешне наочале,а да је то постало ЗАРАЗНО за нормалан људски ум је неприхватљиво.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Синдјелиц

03.12.2014 09:59

Додик је други Милос Обреновиц неписмен али успесан владар јер је у своје време М.Обреновиц преписао турски хатисериф и тако у неписменом сербском народу стекао популарност мудрог владара, са једне стране а они бољи познаваоци његове порте су Милоса Обреновица прозвали КОДЗОМ који влада заједно са пасама, тако аустријска влада написа да М Обреновиц влада у тој турској суми којиа се Србијом ваби јер ту својом самовољом Милос Обреновиц мраци и облаци самовољно венцава и развенцава итд.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Синдјелиц

03.12.2014 10:23

Имао је и Садам Хусеин свој списак за одстрел па омасти конопац од својих сатрапа, не би ме зацудило да и Додик омасти макар затворске сипке, својим гузовима.

ОДГОВОРИТЕ