Dodikov spisak za odstrel u SNSD-u

Milorad Dodik, Željka Cvijanović i Zoran Tegeltija novo su rukovodstvo SNSD-a, koje odlučuje o svemu. Milorad Dodik je šef, dok su Cvijanovićka i Tegeltija izvršioci.

Republika Srpska 01.12.2014 | 20:54
Dodikov spisak za odstrel u SNSD-u

Drugu liniju vrha SNSD-a predstavlja Slavko Mitrović, čiji su puleni Stevo Mirjanić, Slobodan Puhalac i Dragoljub Davidović. Oni se ni na koji način neće miješati u odluke i projekte ovladavanja SNSD-om, koje Dodik namjerava da sprovede.

Glavni razlog ove Dodikove akcije jeste nezadovoljstvo unutar SNSD-a zbog izbora Željke Cvijanović za mandatara, a preko 50 posto članova stranke ne odobrava njegov postupak.

Dodikova procjena je da će Radojičić, koji kontroliše sigurno osam poslanika, još jedno vrijeme poštovati stranačku disciplinu, što će mu, kako smatra lider SNSD-a, dati dovoljno vremena da najveći broj tih poslanika vrati pod svoju kontrolu.

Stoga je odlučeno da se krene u hitan obračun sa onim funkcionerima SNSD-a, koji se trenutno smatraju najvećom opasnošću.

Dodik, Cvijanovićka i Tegeltija označili su mete unutar SNSD-a, koje moraju odstrijeliti „po ubrzanom postupku“ kako bi u potpunosti ovladali strankom i spriječili njeno cijepanje.

Njihova odluka je logična, jer samo u toj situaciji oni se mogu nadati da će opstati na vlasti duže od nekoliko mjeseci.

Izvori iz vrha SNSD-a tvrde da su mete Igor Radojičić, Nebojša Radmanović, Radislav Jovičić, Željko Kovačević i Aleksandar Džombić.

Radojičić je targetiran kao najopasniji od svih navedenih, ali i najteži za odstrel. Protiv njega je već pokrenuta prljava podzemna kampanja, u kojoj se teško blati njegova porodica i on lično, na čiji račun se iznose monstruozne optužbe.

Radojičić je status mete broj 1. zaslužio, jer se otvoreno suprotstavio da Cvijanovićka bude mandatar, tvrdeći da je nekompetentna i predložio je druge kandidate za tu poziciju, koji nisu prihvaćeni.

Meta broj 2. je Radislav Jovičić, ministar unutrašnjih poslova, umjesto kojeg treba da bude postavljen Darko Ćulum. Ćulum uopšte nema kvalifikacije da vodi Mjesnu zajednicu, a kamoli MUP RS. Na smjeni Jovičića insistira Cvijanovićka, zbog toga što je ministar policije u razgovoru s Miloradom Dodikom rekao da je snimak, na kojem ona govori o kupovini dva poslanika, autentičan i da nije montiran.

Dodik je lično naredio Jovičiću da se svaka istraga obustavi, da se cijeli predmet prebaci u Specijalnom tužilaštvu Miodragu Bajiću, čiji je zadatak da se sve razvuče u nedogled i zataška.

Dodik je svoj zahtjev Jovičiću obrazložio „visokim nacionalnim interesima“, ističići da bi svaka potvrda autentičnosti snimka dovela u pitanje legitimitet kompletne Narodne skupštine, njeno konstituisanje i formiranje skupštinske većine. Jovičić je pristao da ćuti, ali mu Dodik nije vjerovao da će to zaista i učiniti, pa je naredio Zoranu Mandiću da bez znanja ministra policije izda staopštenje puno laži o tome da je snimak montiran i da je Cvijanovićka prisluškivana. Mandiću je obećano da će, mada je samo nastavnik geografije, ostati na poziociji načelnika UKP-a i da će on biti novi direktor Policije, umjesto notornog Gojka Vasića.

Vasić je prije par dana javno priznao da MUP o snimku nije sproveo nikakvu istragu.

Cvijanovićka sada insistira da Jovičić ne bude ministar policije, jer ne želi da vodi Vladu u kojoj sjedi čovjek ubijeđen da je snimak o kupovini poslanika autentičan i da je ona direktan vinovnik političke korupcije.

Meta broj 3. je Nebojša Radmanović, koji podržava Radojičića, kojeg će lako ućutkati hapšenjem Željka Kovačevića. Kovačevića namjeravaju lišiti slobode odmah po formiranju nove Vlade RS, a pod krinkom borbe protiv kriminala i korupcije. Imaju precizne informacije o tome da je Kovačević u za prodaju koncesija na hidropotencijale jednoj stranoj firmi uzeo proviziju od najmanje dva miliona evra i tu „narukvicu“ nije prijavio vrhu SNSD-a, već je sav novac zadržao za sebe.

Naravno, kada Kovačević bude uhapšen, Radmanović neće ni pisnuti, jer je aktuelni ministar industrije i energetike čovjek od njegovog najvećeg povjerenja. Finansijskog posebno.


Aleksandar Džombić, meta broj 5., takođe je planiran za hapšenje i njemu je namijenjena uloga „srpskog Sanadera“, koju treba da odigra umjesto Dodika. Dva su teška nedjela koja je počinio Džombić, a koja su Dodik i njegov tim za odstrel detaljno zadokumentovali.

Riječ je o 40 miliona maraka koji su nestali preko Olimpijskog centra „Jahorina“. Od tog novca samo milion maraka je otišlo na funkcionisanje SNSD-a, dok je ostatak prigrabio Džombić sa svojom ekipom.

Drugi veliki kriminalni slučaj u kojem je Džombić zadokumentovan je kredit IRB-a dat Fabrici cijevi UNIS iz Dervente. Riječ je o 20 miliona maraka, koje je Džombić dao toj firmi bez ikakvog pokrića i koje je bjelosvjetski mešetar Goran Tomić odnio iz RS, a kredit se ne vraća.

Oni procjenjuju da je Džombić na ovom poslu inkasirao pet miliona maraka.

Još je nekoliko kredita, čije je odobrenje naložio Džombić, a koji se ne vraćaju. Među njima je i onaj od desetak miliona maraka odobren Nikoli Vukeliću.

Dodikov plan je da nakon zatvaranja Džombića i Kovačevića, što bi mu svakako donijelo političke poene, krene u obračun sa pojedincima iz opozicije.

Dodatak: Radojičiću nudili da bude šef Kluba poslanika SNSD, on ih otjerao u materinu
Zadnja ponuda Igoru Radojičiću desila se uoči konstitutivne sjednice parlamenta RS, kada mu je predloženo da bude šef Kluba poslanika SNSD. Na tu ideju Radojičić je reagovao izuzetno oštro i onoga ko mu je iznio otjerao u materinu.

Dodik ostaje dosljedan sebi. Iako radi Radojičiću o glavi, pokušava s njim da se izmiri, pa se požalio Nikoli Špiriću da mu se Radojičić ne javlja. Na to mu je Špirić odgovorio da mu se bivši predsjednik Narodne skupštine više nikada neće javiti.


Špirića takođe duže vrijeme nema u javnosti i pokušava se distancirati od Dodika, kakao bi spasio sebe. Tužilaštvo BiH već sada ima čvrste dokaze da ga odmah uhapsi, zbog čega je Špirić u paničnom strahu. Nadao se da će uspjeti da sprijači svoje izvjesno hapšenje, tako što će SNSD ući u vlast na nivou BiH, a on postati ministar bezbjednosti.

SlobodanVaskovicBlog

Komentari / 54

Ostavite komentar
Name

koka

01.12.2014 07:00

Daj Bože da je tako. Sve se zna, ali nikoga nema u "ćorki".

ODGOVORITE
Name

milomir

01.12.2014 07:13

Biće tako uz male varijacije. Dodik za svakog svog saradnika ima dosije i tako ih kontroliše. Vaskoviću svaka ti čast!!!

ODGOVORITE
Name

sasars

01.12.2014 07:13

Pa neka je trećina od ovoga što je Vasković napisao istina, svi u toj sekti SNSD-u su zaslužili doživotne robije!

ODGOVORITE
Name

GORAN VRS

01.12.2014 07:16

Jedina dva čovjeka u SNSD-u koja nisu upetljana u kriminal su Radojičić i ovaj jadni ministar policije koga Baja iskoristi ko zadnjeg levata da bi prikrio sve pljačke i lopovluke svojih kumova i ostalih hajduka bliskih njemu. Valjda su dovoljno pametni da napuste SNSD dok im Dodik nije stigao napakovati hiljadu krivičnih djela a onda će biti kasno jer svi mi znamo ko kontroliše policiju, tužilaštvo i ove bjedne sudove u Srpskoj

ODGOVORITE
Name

p

01.12.2014 07:19

Mafija. Ali nema iritantnijih osoba od ovo dvoje što bršlaju 100 na sat- Željke i Tegeltije! 100 riječi u minuti a ništa ne kažu.

ODGOVORITE
Name

Zenica

01.12.2014 07:26

Ako je 10% od ovoga što je navedeno istinito,onda bez obzira što zakonodavstvo iz ovoga ili onoga razloga ne funkcioniše, po svakoj logici stvari neko bi trebao (i morao) da odgovara za navedena kriminalna djela... Ali, ovdje je sve moguće, pa i da sve ovo što je istaknuto ostane samo mrtvo slovo na papiru... Razlog je jednostavan, običan čovjek sa svim svojim svakodnevnim problemima ("liderima" ne pada na pamet da ih rješava) u BiH samo šuti i ne vjeruje da je baš on taj koji može stvari pokrenuti sa mrtve tačke...

ODGOVORITE
Name

kapitalac

01.12.2014 07:28

Kapitalac je uvjek imao najviše rogove i zube pa se morao dobro i platiti

ODGOVORITE
Name

Pero

01.12.2014 07:29

Sve je ovo tačno, samo što se Dodik ne odriče njih, nego su se oni već odrekli njega. Špiric, kao najprepredeniji od svih pomenutih, osjetio je na vrijeme i već se povukao. Ako je do sad promijenio 9 partija, i uvijek na vrijeme, zašto ne bi promijenio i SNSD. Oko Dodika je ostalo najuže podaničko krilo koje nema alternativu, a ni sposobnosti da nešto sami urade. Izlazak iz SNSD-a svih navedenih je već na stolu, samo što se plaše jer svi imaju "putera na glavi" i Dodik ih, kao ranjena zvijer, može zajedno sa sobom povući na dno. Kovačevića je Dodik htio smijeniti zajedno sa Džombićem, ali nije mogao. Puno zna o Dodikovom kriminalu u energetskom sektoru (Comsar, Hamović, Birač, gross doo-rudnik Sase, itd). U SNSD se već godinama upravlja mafijaškim metodama (ucjene, reket) i to je još jedan veliki problem disidenata. Oni čekaju da Mi (stranci) urade nešto, pa da samo utrče na očišćen teren, ali stranci prljav posao nikad ne rade sami. U narednom periodu prisustvovaćemo scenama kakve ne zamišljamo, jer se došlo do tačke kad samo fizički obračuni mogu da riješe neke situacije.

ODGOVORITE
Name

Gavranovic

01.12.2014 07:33

Igore ovo je poslednja šansa da tvoje ljude zaštitiš. Ako Željka preuzme Vladu, a preuzeće, sve ljude bliske tebi će iz dana u dan šikanirati dok ne pokleknu. Ako nisi spreman da nas zaštitiš onda i ostani samo poslanik u klupama kome je prvi predpostavljeni Visković sef poslaničke grupe. Sve ovo Zeljka sprovodi a Dodik naređuje.

ODGOVORITE
Name

MIKA

01.12.2014 07:34

Kako uživaju u narodnoj imovini, dabogda se zabavili o sebi.

ODGOVORITE
Name

elekricar

01.12.2014 07:41

pa Crnogorac nisi valjda magistrirao na Aperionu da ništa ne vidiš

ODGOVORITE
Name

Zarko

01.12.2014 07:42

Balerina, izbori su završeni vlada se formira opusti se malo.

ODGOVORITE
Name

Fritz

01.12.2014 07:57

Pa sad ja vjerujem da će ovo Dodik i sprovesti iz namjere u djelo. Čovjek ne zna za milost, i očigledno se dobro razumije u mračnu stranu politike. Ali to je opet još jedna prevara, na koju će narod da nasjedne i da mu da još više glasova nego na poslednjim izborima. A onda krkljanac svima nama.

ODGOVORITE
Name

Saša D.

01.12.2014 08:02

Only fools and horses.

ODGOVORITE
Name

si

01.12.2014 08:06

Igor je covjek bez oraha u dzepu

ODGOVORITE
Name

perica

01.12.2014 08:19

Puno posla Dodik odradjuje za strance (masone, jevreje), pa ga oni jos cuvaju. Kao i Djukanovica u CG. Oni su ga zastitili kad je njemacka struja htjela da ga zatvori zbog kriminala oko izgradnje zgrade Vlade. SIPA je nemocna upravo zbog toga, iako su mu spremili dosije Rudnik Sase (Gross doo Laktasi) gdje Dodik ima suvlasnistvo preko jedne kiparske firme, i zbog Comsar doo (Mrsovo, Ugljevik) gdje je Dodik suvlasnik a pravi vlasnici crnogorska mafija preko Perovica u Moskvi (sef predstavnistva RS u Rusiji). Sa smjenom Dodika nece ici tako lako, kao i sa Djukanovicem. Stranci ce ga pustiti niz vodu tek kad im zavrsi sve.

ODGOVORITE
Name

vuk

01.12.2014 08:22

AUUUUU PA NISMO NI ZNALI KOLIKO JE PRLJAV MIN KOVACEVIC AUUU PA ZATO KAZU DA IL JE ORTAK LJUBOMIRU CUBICU IL JE UZEO ZA KONCESIJU KAMENOLOMA KOD NAS U VUKOSAVLJU BOGAMI POZAMASNU SVOTU EVRICA JER NIJE LUD DA OVAKO DRASTICNO KRSI ZAKON I PAKUJE SEBI ROBIJU AUUUUU

ODGOVORITE
Name

Raspad

01.12.2014 08:34

slijedi epizoda Kako je propao SNSD...

ODGOVORITE
Name

7777

01.12.2014 08:51

Sve je jasno samo pisanje i dalje o onome sto se sve zna.Mislim da treba narod RS.pogledati enterijer(unutrasnjost)Kabineta gospodina Dodika mislim sav taj sjaj i zlato puno kica neukusa za jedan radni kabinet jednog predsjednika. Hitno treba mijenati stilistu....

ODGOVORITE
Name

Vatrogasac

01.12.2014 09:00

Po mom mišljenju gdje ima dima ima i vatre. Nekog od pominjanih opeći će vatra a neke ugušiti dim. Najviše se radujem kraju ove dvojice iz MUP-a, mada ni drugim nije kroz selo pjevati. Sve u svemu kraj ove agonije se nazire..

ODGOVORITE
Name

Mali Djokica

01.12.2014 09:04

Ovo za rudnik olova Sase sto rece jedan je sve tacno, imam prliku da vidim gde izvoze i mogu vam reci sve ispod cene i svojim povezanim firmama u inostranstvu. Isto kao Birac sva dobit ode na Kipar i u Englesku, odakle su nasi tajkuni sa Dodikom vlasnici preduzeca Gross doo iz Laktasa, koja je opet vlasnik rudnika.

ODGOVORITE
Name

Federalac

01.12.2014 09:07

Kod nas je haos, al brate kod vas je katastrofa...

ODGOVORITE
Name

Paco

01.12.2014 09:40

Vaskovic je bolji prorok od Vange

ODGOVORITE
Name

Rikošet

01.12.2014 09:42

Ne može u vrhu SNSDa niko biti čist. Radojičić je bio u vlasti 10 godina. Odgovoran je za svu ovu propast. Treba ih ostaviti same sebi. Nova vlast mora biti čista od bilo koga od ovih. Ne treba trčati pred rudu. Narod ih je opet izglasao, neka taj narod sada kusa svoju vrelu, zabiberenu čorbu upravo skinutu sa ringle. Narod je sve i kriv.

ODGOVORITE
Name

neutralan

01.12.2014 09:54

Padate na dobar imidz Radojicica,to sto se predstavlja kao neka dobrica u javnosti to ne zaci da je takav ,sav je fin,posten..a ustvari je isti kao i oni samo iam dobru masku u javnosti. Pa ko je dopustio da se izglasaju svi losi zakoni u NS,kojim su se bogatili tajkuni,naravno "jedina postenjacina u SNSD-u" Igor Radojcic. Zakon o fiskalnim kasama kojim su se obogatili tajkuni,podrzao je Igor Radojcic. Pa onaj zakon o o zemljistu gdj je Picin Park podrzao je Igor Radojcic. I jos more moreee drugih stetnih zakona podrzao je Igor Radojcic Jedina postenjacina u SNSD-u! Da je posten i castan usprotivio bi se tim zakonima i izasao iz partije i pokrenuo neku novu politicku pricu,nije uradio,ali je on i dalje fin castan i posten politicar.

ODGOVORITE
Name

Tuzlak

01.12.2014 10:03

U međuvremenu ispred BKC-a Tuzla... Preko 1000 radnika protestuje...

ODGOVORITE
Name

bl

01.12.2014 10:04

Kako Radojicic moze da bude cist i bez afera, a svi stetni zakoni koje je godinama aminovao u Narodnoj skupstini RS

ODGOVORITE
Name

Perica

01.12.2014 10:22

Najbolji dokaz da u snsd nesto ne stima su Nezavisne i Glas Srpske, gdje nema euforije kojoj smo u tim medijima prisustvovali prethodnih dana. Shvatili su i oni da se priblizava kraj i hapsenja, i sada su u fazi razmisljanja o prestrojavanju. Treba da izaberu izmedju Dodika i Radojicica, a nije lako predvidjeti ko ce iz tog sad vec neminovnog rata, izaci kao pobjednik. Brzo bi se oni odlucili za Radojcicevu struju, ali najveci problem im je sto ih Dodik kontrolise akcionarskim paketom koji ima u tim medijima.

ODGOVORITE
Name

Rankan

01.12.2014 10:22

Od svih nabrojanih, samo je Dzombic tvrd orah. Ostali su mishevi.

ODGOVORITE
Name

hh

01.12.2014 10:25

Re NEUTRALAN..potpisujem sve sto si napisao..imao bi ja jos dosta reci o toj poštenjačini Igoru al je dosta što si ti napisao..

ODGOVORITE
Name

VRS RVI

01.12.2014 10:26

Jedina realna mogućnost je da Radojčić napusti stranku ali to bi bilo dovoljno da se klupko počne odmotavati. Što se tiče glasanja, prije bih dao prst nego glasao za ovu mafiju...

ODGOVORITE
Name

[email protected]

01.12.2014 10:41

A Anton Kasipovic

ODGOVORITE
Name

snaga naroda

01.12.2014 10:42

Lako ce dodik sa Radojicicem, ali se zeznuo sa Dzombicem. E taj ce mu doci glave, jer ni on a ni njegov kum Mico Kraljevic mu nece oprostiti sto ih je gurnuo niz stranu i nije zastitik kao sto je obecao. Oni (Dzombic i Kraljevic) samo cekaju pogodan trenutak, ali Kraljevic ne poznaje demokratske metode. Nije covjek u ratu navikao na demokratiju. Malo im racune mrsi Skrbic, jer je "fizicki" jos uvijek jaci, ali i to ce doci na svoje. Pa sta mislite zasto Dodik gdje god ide vodi armiju obezbedjenja. Posten covjek nema cega da se plasi, pogotovo ako je omiljen u narodu, kao sto jeste, bar tako kaze. Problem je sto ne mogu da se dogovore Radojicic i Dzombic. Jedan (Radojicic) je za demokratske metode, a drgi (Dzombic/Kraljevic) za secu knezova. Podjele. Srpska posla.

ODGOVORITE
Name

sapunica

01.12.2014 11:47

Da se snimi sapunica pod nazivom 'Dodik u zemlji cuda' bila bi gledanija od Sulejmana Velicanstvenog.

ODGOVORITE
Name

stari hrast

01.12.2014 12:17

Svi oni su "sve gori od goreg". Sve i jednog u apsanu. A onda im za izlječenje prepisati društveno koristan rad. Na farmi svinja u Novoj Topoli. Pa da vidiš kako se ekonomija obnavlja. I dug vraća.

ODGOVORITE
Name

napaceni

01.12.2014 14:08

Lopov do lopova

ODGOVORITE
Name

Jerinić Boško

01.12.2014 14:18

Dodika od robije ne može spasiti niko živ. S kriminalcem, primitivcem Dodikom padaju kumovi i mnogi iz vrha stranke. Čudi da Željkica ne kuži šta je čeka?

ODGOVORITE
Name

specijalac

01.12.2014 14:50

Jedini pravi posten covjek je minisrar policije Radislav Jovicic nisam ni u jednoj stranci al govorim realno, a Kovacevic je stara lopina, znamo ga dok je na carini radio koliko je uzimao da ljudima ne da otkaz na zalost neki su i dobili. Pogledajte mu samo kucu i imanje od cega je to napravio. Ajmo sipovci istrga, ima on prste umjesane i u Biracu.

ODGOVORITE
Name

Ljubisa

01.12.2014 14:50

Eto taman da nam Vaskovic objasni sta se desava, ali iz svog ugla!

ODGOVORITE
Name

gacko

01.12.2014 15:36

Snila baba sto bi bila rada. Ko ne bi volio da tako bude ali...crvena bagra je zaj..ana.

ODGOVORITE
Name

Veljko

01.12.2014 16:28

Propada i Dodikova televizija. Postavio je svoje igrače u njegovu televiziju, primili su stotinjak članova partije prije izbora, pa već se drugi mjesec ne mogu ovjeriti zdravstvene knjižice, a što znači da se ne uplaćuju doprinosi. Za šefa finansija primili su gospođu koja ne može da sabere dva dvocifrena broja, a koja je zbog kriminala, gluposti i nesposobnosti dobila otkaz u prethodnoj firmi. U RTRS-u veće plate imaju članovi SNSD-a nego sposobni inžinjeri, pa stručni tehnički kadar polako odlazi. Poklonili su koncertni klavir iz muzičke produkcije, vlasništvo RTRS-a, jevrejskoj zajednici. Poklon. Sve za Jevreje. Šef deska TV-a RTRS-a ima samo završenu gimnaziju i ima duplo veću platu od novinara sa fakultetom. Ali, šef deska je član SNSD-a.

ODGOVORITE
Name

Eliot Ness

01.12.2014 16:33

E, prijatelji dragi, citajuci vase komentare dosao sam do zakljucka da ce se u Republici Srpskoj dogoditi NAROD i to ako bog da 9. marta 2015. ljeta gospodnjega. Samo se pitam ko ce biti taj koji ce uzviknuti juris, juris sa porukom da ce ta bagra predati vlast narodu naravno da ne upotrebljava silu ali koliko znam da ni jedna vlast na Balkanu nije otisla dobrovoljno.Prema tome narode moj spremite se na proteste i to zajedno sa policijom jer su i oni nasa braca i oni imaju razloga da se pridruze narodu.

ODGOVORITE
Name

prijedor

01.12.2014 16:42

ODGOVOR PERICI I OSTALIMA KOJI MISLE DA DODIKA DRŽE NEKE MAFIJE,I DA ON NE MOŽE BITI PROCESUIRAN,PROŠLO JE TO VRIJEME ,DODIK NIJE BAŠ PUNO TALIO SA MAFIJOM ,ON JE NJIMA DAVO ALI I ON JE UZIMO,ALI SADA JE DRUGA STVAR GURNUO JE PRST EU U OKO,ŠURUJUĆI SA PUTINOM I ČVRSTO OBEĆAVAJUĆI PUTINU DA ĆE ON OTCIJEPITI SRPSKU PO UZORU NA KRIM,I DA ĆE PUTIN PREKO RS IZAĆI NA JADRAN TO JEST MEDITERAN,ŠTO JE RUSKA DAVNAŠNJA ŽELJA,A SVE TO DA BI IZAZIVO KRIZU NA BALKANU ZBOG UKRAINE ZBOG SANKCIJA,DODIK JE SEBE DOVEO U PAT POZICIJU,ON VIŠE NEMA KUDA AMERI GA NE TREBAJU ,A NJEMAČKA I ENGLESKA HOĆE DA GA SE OTARASE UPRAVO ZBOG PUTINA A I ZBOG SRBIJE KOJU DOVODI U NEZGODNU SITUACIJU,A RADI ZAVOĐENJA REDA U SVOM KOMŠILUKU ,TO JEST NA BALKANU ,TAKO DA JE DODIK IZAZVO EUROPU ,I SADA JE NA EUROPI DA POD HITNO SKLONI DODIKA I ZAVEDE RED ,ILI DA NAS PREPUSTE RUSIMA DA SE UDAVIMO U GOV.... ZNAJUĆI EUROPU ONI BI TO URADILI ,ALI NI EUROPA NI AMERIKA NEĆE RUSE NA BALKANU ,PA JE TO NAŠA SREĆA ,AKO JE SREĆA ,DO TADA NI MI NESMIJEMO SJEDITI SKRIŠTENI RUKU ,TREBA POČETI SA ULIČNIM PROTESIMA ALI MIRNIMA.

ODGOVORITE
Name

boss

01.12.2014 16:49

A direktor RiTE Ugljevik? On je medju prvima. Svi ce se iznenaditi kad dodje novo rukovodstvo.

ODGOVORITE
Name

kogda

01.12.2014 17:41

A kum Skrbic?? Taj treba biti optuzen za genicud nad svojim narodom!!!

ODGOVORITE
Name

Perica

01.12.2014 18:48

Ljudi, nije moguce. Na naslovnoj strani (na web stranici)ni u Nezavisnim ni u Glasu Srpske nema niti jedne vijesti o Dodiku, Cvijanovicki, formiranju vlade Republike Srpske i slicno. Da covjek ne povjeruje. Nesto krupno se iza brda valja. Nije valda da vlada (mandatar) nece imati vecinu. Da li se to Radojicic & CO konacno odlucili da okrenu list.

ODGOVORITE
Name

pero

01.12.2014 19:38

MA SVI NA ULICU GOTOV JE

ODGOVORITE
Name

eh, kakav on

01.12.2014 21:58

"snaga naroda", otkad nije premijer, malom kazanovi ne da više nijedna.

ODGOVORITE
Name

snsd od 2005

01.12.2014 22:35

pa kad cete slavicu smjeniti. bratunac. unisti snsd

ODGOVORITE
Name

nm

02.12.2014 17:46

Sve u ime srpstva i Republike Srpske????

ODGOVORITE
Name

Čista petica

02.12.2014 19:20

Koliko me sječanje služi, ovaj Kovačević je jednom prilikom sam sebi dao "čistu peticu"za rad...

ODGOVORITE
Name

Gorštak

02.12.2014 20:01

Mogu da se pomirim sa činjenicom da Bosić gleda kroz pogrešne naočale,a da je to postalo ZARAZNO za normalan ljudski um je neprihvatljivo.

ODGOVORITE
Name

Sindjelic

03.12.2014 09:59

Dodik je drugi Milos Obrenovic nepismen ali uspesan vladar jer je u svoje vreme M.Obrenovic prepisao turski hatiserif i tako u nepismenom serbskom narodu stekao popularnost mudrog vladara, sa jedne strane a oni bolji poznavaoci njegove porte su Milosa Obrenovica prozvali KODZOM koji vlada zajedno sa pasama, tako austrijska vlada napisa da M Obrenovic vlada u toj turskoj sumi kojia se Srbijom vabi jer tu svojom samovoljom Milos Obrenovic mraci i oblaci samovoljno vencava i razvencava itd.

ODGOVORITE
Name

Sindjelic

03.12.2014 10:23

Imao je i Sadam Husein svoj spisak za odstrel pa omasti konopac od svojih satrapa, ne bi me zacudilo da i Dodik omasti makar zatvorske sipke, svojim guzovima.

ODGOVORITE