Николић погођен петардом у Новом Пазару

Тренер Партизана Марко Николић погођен је петардом у груди на гостовању у Новом Пазару, у 14. колу Јелен Суперлиге Србије.

Фудбал 30.11.2014 | 13:23
Николић погођен петардом у Новом Пазару

Инцидент на Градском стадиону у Новом Пазару догодио се у десетом минуту меча када је један од навијача домаћег тима гађао тренера црно-белих пиротехничким средством.

Судија Владо Глођовић је одмах прекинуо утакмицу на неколико минута, а домаћи навијачи су упозорени да ће у случају сличног инцидента део трибина бизи испражњен.

Након тога уследила су погрдна скандирања београдском клубу и његовим навијачима, али и Војиславу Шешељу.

На северном делу стадиона, где се налазе најватренији навијачи Новог Пазара, истакнута је турска застава, али је убрзо уклоњена.

На утакмици у Новом Пазару присутни су само домаћи навијачи, због убиства навијача Црвене звезде у Истанбулу МУП је препоручио да се из безбедносних разлога утакмица игра без гостујуће публике, јер су домаћини у пријатељским односима са навијачима турских клубова.

Иако је било најављено да ни Пазарци неће имати подршку својих најватренијих навијача, Дисциплинска комисија ФСС је уложила жалбу овог клуба па је ипак отворена северна трибина Градског стадиона.

Ова трибина стадиона крај Јошанице је суспендована на два меча због убацивања петарди на мечу против Борца у Купу, па је Нови Пазар искористио могућност жалбе у року од осам дана.

Коментари / 0

Оставите коментар