Nikolić pogođen petardom u Novom Pazaru

Trener Partizana Marko Nikolić pogođen je petardom u grudi na gostovanju u Novom Pazaru, u 14. kolu Jelen Superlige Srbije.

Fudbal 30.11.2014 | 13:23
Nikolić pogođen petardom u Novom Pazaru

Incident na Gradskom stadionu u Novom Pazaru dogodio se u desetom minutu meča kada je jedan od navijača domaćeg tima gađao trenera crno-belih pirotehničkim sredstvom.

Sudija Vlado Glođović je odmah prekinuo utakmicu na nekoliko minuta, a domaći navijači su upozoreni da će u slučaju sličnog incidenta deo tribina bizi ispražnjen.

Nakon toga usledila su pogrdna skandiranja beogradskom klubu i njegovim navijačima, ali i Vojislavu Šešelju.

Na severnom delu stadiona, gde se nalaze najvatreniji navijači Novog Pazara, istaknuta je turska zastava, ali je ubrzo uklonjena.

Na utakmici u Novom Pazaru prisutni su samo domaći navijači, zbog ubistva navijača Crvene zvezde u Istanbulu MUP je preporučio da se iz bezbednosnih razloga utakmica igra bez gostujuće publike, jer su domaćini u prijateljskim odnosima sa navijačima turskih klubova.

Iako je bilo najavljeno da ni Pazarci neće imati podršku svojih najvatrenijih navijača, Disciplinska komisija FSS je uložila žalbu ovog kluba pa je ipak otvorena severna tribina Gradskog stadiona.

Ova tribina stadiona kraj Jošanice je suspendovana na dva meča zbog ubacivanja petardi na meču protiv Borca u Kupu, pa je Novi Pazar iskoristio mogućnost žalbe u roku od osam dana.

Komentari / 0

Ostavite komentar