Видић опет ''Орао''? Има шансе!

Бивши капитен репрезентације разговараће са челним људима ФСС у Милану. "Ко зна шта ће после тога одлучити, можда се и врати у репрезентацију", изјавио је Силвано Мартина, менаџер играча Интера

Фудбал 29.11.2014 | 13:10
Видић опет ''Орао''? Има шансе!

Саво Милошевић недавно је покренуо причу о повратку Немање Видића у репрезентацију Србије, нови селектор Радован Ћурчић радо је прихватио и "погурао", а она би заиста могла да добије срећан крај.

Директор и селектор репрезентације верују да би Видић повратком у репрезентацију и ауторитетом помогао Србији да се пласира на Европско првенство. Милошевић и Ћурчић састаће се ускоро са Видићем.

"Сигуран сам да ће их Немања лепо дочекати у Милану. Видеће се очи у очи. Ко зна шта ће он после тога одлучити. Можда Немањин одговор буде и позитиван", изјавио је за "Курир" Силвано Мартина.

Видићев менаџер не искључује могућност да би после три године паузе бивши капитен могао да се врати у национални тим.

"Занима вас хоће ли Немања играти за репрезентацију. Е па, не знам! Немам идеју шта Немања мисли о томе. Углавном, нас двојица кад се видимо, не разговарамо о томе. Могу да вам кажем да он прати игре репрезентације, а шта мисли о повратку, не знам. Не знам ни да ли је Немања дефинитивно завршио са репрезентацијом. Стварно не знам", додао је Мартина.

Немања Видић опростио се од дреса Србије 11. октобра 2011. након пораза од Словеније у квалификацијама за Европско првенство, када је промашио једанаестерац.

Коментари / 0

Оставите коментар