Vidić opet ''Orao''? Ima šanse!

Bivši kapiten reprezentacije razgovaraće sa čelnim ljudima FSS u Milanu. "Ko zna šta će posle toga odlučiti, možda se i vrati u reprezentaciju", izjavio je Silvano Martina, menadžer igrača Intera

Fudbal 29.11.2014 | 13:10
Vidić opet ''Orao''? Ima šanse!

Savo Milošević nedavno je pokrenuo priču o povratku Nemanje Vidića u reprezentaciju Srbije, novi selektor Radovan Ćurčić rado je prihvatio i "pogurao", a ona bi zaista mogla da dobije srećan kraj.

Direktor i selektor reprezentacije veruju da bi Vidić povratkom u reprezentaciju i autoritetom pomogao Srbiji da se plasira na Evropsko prvenstvo. Milošević i Ćurčić sastaće se uskoro sa Vidićem.

"Siguran sam da će ih Nemanja lepo dočekati u Milanu. Videće se oči u oči. Ko zna šta će on posle toga odlučiti. Možda Nemanjin odgovor bude i pozitivan", izjavio je za "Kurir" Silvano Martina.

Vidićev menadžer ne isključuje mogućnost da bi posle tri godine pauze bivši kapiten mogao da se vrati u nacionalni tim.

"Zanima vas hoće li Nemanja igrati za reprezentaciju. E pa, ne znam! Nemam ideju šta Nemanja misli o tome. Uglavnom, nas dvojica kad se vidimo, ne razgovaramo o tome. Mogu da vam kažem da on prati igre reprezentacije, a šta misli o povratku, ne znam. Ne znam ni da li je Nemanja definitivno završio sa reprezentacijom. Stvarno ne znam", dodao je Martina.

Nemanja Vidić oprostio se od dresa Srbije 11. oktobra 2011. nakon poraza od Slovenije u kvalifikacijama za Evropsko prvenstvo, kada je promašio jedanaesterac.

Komentari / 0

Ostavite komentar