Леванте долази по Лазовића

Капитен Црвене звезде биће током сутрашњег меча са ОФК Београдом на радару спортског директора клуба из Валенсије Мануела Салвадора Сера Манола.

Фудбал 28.11.2014 | 19:40
Леванте долази по Лазовића

Капитен Црвене звезде Дарко Лазовић имаће силан мотив да у сутрашњем мечу покаже део свог репертоара и докаже да је спреман за пут у бољи и срећнији фудбалски живот! Наиме, према сазнањима МОЗЗАРТ Спорта спортски директор Левантеа Мануел Салвадор Сера Маноло допутоваће вечерас у Београд, а сутра ће боравити на Маракани како би се лично уверио у квалитете потенцијалног репрезентативца Србије.

Спортски сектор клуба из Валенсије добио је „дојаву“ да би вихорни Чачанин могао да представља капитално појачање за тим који тренутно заузима 13.место на табели Примере. Међутим, долазак Мануела Салвадора Сера јасно показује да ће представници Левантеа наредних неколико седмица држати на оку Дарка Лазовића, а потом донети одлуку о евентуалном ангажовању крилног фудбалера Црвене звезде.

У случају да Лазовић задовољи апетите представнике Левантеа била би то сјајна ствар за Црвену звезду. Једном од најбољих играча црвено - белих уговор са клубом са Маракане истиче наредног лета, тако да је зимски прелазни рок последња прилика за Црвену звезду да нешто заради на Лазовићу. Пре само три године Лазовић је био један од најтраженијих играча у српском фудбалу, аустријски Салзбург је послао конкретну понуду у Љутице Богдана вредну четири милиона евра, али тадашњи тренер Роберт Просинечки није желео да се одрекне услуга играча на чијим квалитетима је почивао његов систем.

Убрзо је почео ход по мукама Дарка Лазовића. Прошлог пролећа је на дерби мечу са Партизаном покидао лигаменте колена, а после повратка на терен само повремено је демонстрирао квалитете због којих га је својевремено пратио епитет једног од најталентованијих српских играча. Можда и разумљиво, јер у Црвеној звезди троши седму сезону, и сигурно је осетио засићење домаћим фудбалом.

Овог лета му је пропао трансфер у Стандард. Имао је и отворену понуду Нинберга, али није желео да каријеру наставља у члану немачке Цвајте.

Коментари / 0

Оставите коментар