Анри би са Арсеналом да освоји ЛШ!

Бивши фудбалер Арсенала Тјери Анри који тренутно наступа за Њујорк Ред Булсе, рекао је да би желео да се врати у лондонску екипу и на тај начин јој помогне у походу на трофеј Лиге Шампиона.

Фудбал 28.11.2014 | 17:20
Анри би са Арсеналом да освоји ЛШ!

Анри је за Тобџије наступао од 1999. до 2007. године и за то време је освојио две титуле првака Премијер лиге, а његов други мандат у тиму Арсена Венгера био је 2012. године, када је дошао на позајмицу управо из Њујорк Ред Булса.

Овај 37-годишњи бивши репрезентативац Француске, са којом је освојио једну титулу првака света 1998. године и наслов првака Европе две године касније, рекао је да би волео да види трофеј Лиге шампиона у рукама фудбалера Арсенала и да би радо помогао:

"Волео бих да видим како Арсенал осваја Лигу шампиона и волео бих да помогнем, јер је то мој клуб и као играч нажалост нисам успео да им донесем тај трофеј. Енглеска је моја земља, ту се осећам као код куће. Када сам напустио Арсенал, део мене је умро и плакао сам што не радим често", изјавио је Анри.

У дресу "тобџија" Анри је одиграо 369 утакмица и постигао 230 голова у свим такмичењима, док је за селекцију "триколора" сакупио 123 наступа и у 53 наврата био стрелац.

Коментари / 1

Оставите коментар
Name

Арсенал

28.11.2014 17:13

Непоновљиви, један, једини Анриииии!

ОДГОВОРИТЕ