Anri bi sa Arsenalom da osvoji LŠ!

Bivši fudbaler Arsenala Tjeri Anri koji trenutno nastupa za Njujork Red Bulse, rekao je da bi želeo da se vrati u londonsku ekipu i na taj način joj pomogne u pohodu na trofej Lige Šampiona.

Fudbal 28.11.2014 | 17:20
Anri bi sa Arsenalom da osvoji LŠ!

Anri je za Tobdžije nastupao od 1999. do 2007. godine i za to vreme je osvojio dve titule prvaka Premijer lige, a njegov drugi mandat u timu Arsena Vengera bio je 2012. godine, kada je došao na pozajmicu upravo iz Njujork Red Bulsa.

Ovaj 37-godišnji bivši reprezentativac Francuske, sa kojom je osvojio jednu titulu prvaka sveta 1998. godine i naslov prvaka Evrope dve godine kasnije, rekao je da bi voleo da vidi trofej Lige šampiona u rukama fudbalera Arsenala i da bi rado pomogao:

"Voleo bih da vidim kako Arsenal osvaja Ligu šampiona i voleo bih da pomognem, jer je to moj klub i kao igrač nažalost nisam uspeo da im donesem taj trofej. Engleska je moja zemlja, tu se osećam kao kod kuće. Kada sam napustio Arsenal, deo mene je umro i plakao sam što ne radim često", izjavio je Anri.

U dresu "tobdžija" Anri je odigrao 369 utakmica i postigao 230 golova u svim takmičenjima, dok je za selekciju "trikolora" sakupio 123 nastupa i u 53 navrata bio strelac.

Komentari / 1

Ostavite komentar
Name

Arsenal

28.11.2014 17:13

Neponovljivi, jedan, jedini Anriiiii!

ODGOVORITE