Ана отворила тениску ПЛ разбивши Хантухову!

Било је весело на Филипинима првог дана прве сезоне Међународне тениске Премијер лиге, а међу актерима се нашла и Ана Ивановић чији је тим остварио уводну победу.

Тенис 28.11.2014 | 16:40
Ана отворила тениску ПЛ разбивши Хантухову!

Ово необично, егзибиционо такмичење у коме се четири екипе надмећу по не баш класичним правилима, почело је победом "Микромакс индијских асова", за које наступа и Ивановићева, над ДБС Сингапур "Слемерима" и то резултатом 26:16.

До тог резултата се дошло када су одиграни по сет у мушкој конкуренцији, затим женској, па у игри мешовитих дублова, а онда и мушких парова, те легенди. А најубедљивија је у том, првом колу и поменутом дуелу, била наша Ана која је са 6:0 декласирала Данијелу Хантухову, након што је врло весело бодирла остале чланове "индијских асова".

У тиму чији је члан и Ивановићева овога пута није наступао Федерер (прве звезде сваке екипе су се обавезале да играју када су "домаћини") а од победа ћемо издвојити ону Гаела Монфис над Лејтоном Хјуитом (6:1), док су једини пораз доживели управо Монфис и Бопана, и то од Ника Кирјиоса и Томаша Бердиха са 6:2. Фабрис Санторо, победом над Патриком Рафтерпм од 6:5(8:4), те тандем Мирза - Бопана успехом против Ханутхове и Соареша (6:4) обезбедили су недостижну предност победницима из индијске екипе.

Коментари / 0

Оставите коментар