Ana otvorila tenisku PL razbivši Hantuhovu!

Bilo je veselo na Filipinima prvog dana prve sezone Međunarodne teniske Premijer lige, a među akterima se našla i Ana Ivanović čiji je tim ostvario uvodnu pobedu.

Tenis 28.11.2014 | 16:40
Ana otvorila tenisku PL razbivši Hantuhovu!

Ovo neobično, egzibiciono takmičenje u kome se četiri ekipe nadmeću po ne baš klasičnim pravilima, počelo je pobedom "Mikromaks indijskih asova", za koje nastupa i Ivanovićeva, nad DBS Singapur "Slemerima" i to rezultatom 26:16.

Do tog rezultata se došlo kada su odigrani po set u muškoj konkurenciji, zatim ženskoj, pa u igri mešovitih dublova, a onda i muških parova, te legendi. A najubedljivija je u tom, prvom kolu i pomenutom duelu, bila naša Ana koja je sa 6:0 deklasirala Danijelu Hantuhovu, nakon što je vrlo veselo bodirla ostale članove "indijskih asova".

U timu čiji je član i Ivanovićeva ovoga puta nije nastupao Federer (prve zvezde svake ekipe su se obavezale da igraju kada su "domaćini") a od pobeda ćemo izdvojiti onu Gaela Monfis nad Lejtonom Hjuitom (6:1), dok su jedini poraz doživeli upravo Monfis i Bopana, i to od Nika Kirjiosa i Tomaša Berdiha sa 6:2. Fabris Santoro, pobedom nad Patrikom Rafterpm od 6:5(8:4), te tandem Mirza - Bopana uspehom protiv Hanuthove i Soareša (6:4) obezbedili su nedostižnu prednost pobednicima iz indijske ekipe.

Komentari / 0

Ostavite komentar