Крај јесени за Луку Јовића

Црвена звезда утакмицу са ОФК Београдом дочекује без повређеног Луке Јовића, а под знаком питања је Ђорђе Ракић.

Фудбал 28.11.2014 | 16:20
Крај јесени за Луку Јовића

Црвена звезда налази се у неефикасном периоду, а као последица бројних пропуштених прилика уследила је криза резултата. Шампион Србије две утакмице заредом, против Чукаричког и Радничког 1923, није постигао гол, није га ни примио.

Меч против ОФК Београда идеална је прилика да се поправи реализација.

Међутим, проблем за тренера Ненада Лалатовића представљају повреде нападача Луке Јовића и Ђорђа Ракића.

"Лука Јовић је добио јуче на тренингу јак ударац у ногу и за њега је ова полусезона завршена. Ракић је, такође, под упитником за меч против ОФК Београда због повреде".

Једини класичан нападач који је тренутно спреман је Ђорђе Деспотовић.

Проблем су и играчи на неким другим позицијама

Планић и Мијаиловић имају картоне, Савићевић упалу плућа, Петковић већ дуже повређен.

Ко ће да игра?

"Видећемо, можда се ја скинем", нашалио се Лалатовић и најавио у саставу Николу Антића уместо Мијаиловића и Вукашина Јовановића уместо Планића.

"ОФК у последње време игра јако добро, скренули су пажњу на себе ремијем са Партизаном. Имају млад и перспективан тим, тако да морамо максимално озбиљно да уђемо у утакмицу", додао тренер Црвене звезде.

Лалатовић је са асистентима анализирао претходне утакмице, покушавајући да утврди разлоге бројних неискоришћених прилика.

"Са својим стручним штабом анализирао сам последње две утакмице и констатовали смо да су играчи створили тачно 11 стопостотних шанси. Није да не стварамо прилике, већ нам је потребан само један гол па да прорадимо. Не играмо лоше, али је ефикасност проблем", подвукао је млади тренер.

Утакмица два београдска клуба игра се на стадиону Црвене звезде у суботу од 18 сати. С обзиром да је то последњи меч црвено-белих ове јесени у Љутице Богдана, улаза за ђаке и студенте биће слободан.

Коментари / 0

Оставите коментар