Kraj jeseni za Luku Jovića

Crvena zvezda utakmicu sa OFK Beogradom dočekuje bez povređenog Luke Jovića, a pod znakom pitanja je Đorđe Rakić.

Fudbal 28.11.2014 | 16:20
Kraj jeseni za Luku Jovića

Crvena zvezda nalazi se u neefikasnom periodu, a kao posledica brojnih propuštenih prilika usledila je kriza rezultata. Šampion Srbije dve utakmice zaredom, protiv Čukaričkog i Radničkog 1923, nije postigao gol, nije ga ni primio.

Meč protiv OFK Beograda idealna je prilika da se popravi realizacija.

Međutim, problem za trenera Nenada Lalatovića predstavljaju povrede napadača Luke Jovića i Đorđa Rakića.

"Luka Jović je dobio juče na treningu jak udarac u nogu i za njega je ova polusezona završena. Rakić je, takođe, pod upitnikom za meč protiv OFK Beograda zbog povrede".

Jedini klasičan napadač koji je trenutno spreman je Đorđe Despotović.

Problem su i igrači na nekim drugim pozicijama

Planić i Mijailović imaju kartone, Savićević upalu pluća, Petković već duže povređen.

Ko će da igra?

"Videćemo, možda se ja skinem", našalio se Lalatović i najavio u sastavu Nikolu Antića umesto Mijailovića i Vukašina Jovanovića umesto Planića.

"OFK u poslednje vreme igra jako dobro, skrenuli su pažnju na sebe remijem sa Partizanom. Imaju mlad i perspektivan tim, tako da moramo maksimalno ozbiljno da uđemo u utakmicu", dodao trener Crvene zvezde.

Lalatović je sa asistentima analizirao prethodne utakmice, pokušavajući da utvrdi razloge brojnih neiskorišćenih prilika.

"Sa svojim stručnim štabom analizirao sam poslednje dve utakmice i konstatovali smo da su igrači stvorili tačno 11 stopostotnih šansi. Nije da ne stvaramo prilike, već nam je potreban samo jedan gol pa da proradimo. Ne igramo loše, ali je efikasnost problem", podvukao je mladi trener.

Utakmica dva beogradska kluba igra se na stadionu Crvene zvezde u subotu od 18 sati. S obzirom da je to poslednji meč crveno-belih ove jeseni u Ljutice Bogdana, ulaza za đake i studente biće slobodan.

Komentari / 0

Ostavite komentar