Лопови опустошили 24 куће

Полиција трага за крадљивцима који су током протеклих неколико дана опустошили чак 24 куће на подручју Невесиња и Коњица, из којих су крали све што им је дошло под руку, као што су алат, каблови и слично.

Босна и Херцеговина 27.11.2014 | 22:25
Лопови опустошили 24 куће

У невесињском селу Зијемља непозната уиграна група лопова покрала је 15 кућа, док је девет стамбених објеката покрадено у насељу Идбар, код Коњица.

Полиција сумња да су лопови долазили аутомобилом, који су остављали на главној саобраћајници, а потом су настављали пјешице, да би потом украдене ствари превозили колицима до возила.

"Троја колица пронађена су одбачена поред споредног пута, а занимљива је чињеница да су ствари као што су телевизор, сателитска антена и слично остале нетакнуте", откривају извори упућени у истрагу.

На мјесто догађаја убрзо су стигли и припадници Полицијске станице Невисиње, који су обавили увиђај и од мјештана узимали изјаве.

"Ово је страшно што се догодило. Готово свака кућа гдје су лопови ушли је испретурана. Украдени су углавном ситни радни стројеви попут мотофлекса, бушилица, разни остали алати, те каблови", причају мјештани у селу Зијемља.

Они додају да полиција може претпоставити ко иза свега стоји, те истичу да власници већине кућа које су покрадене живе у Мостару и околини.

Коментари / 2

Оставите коментар
Name

село

27.11.2014 21:56

Те лопове треба дрзати у затвору док то све одраде а не само испитат и пустити ако немате гдје са њима тразите помоц за изградњу затвора постени људи це датиза добро свих нас !!!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

мудрован

28.11.2014 01:11

Зијемља су урбани дио опстине Истоцни Мостар или центар,а не невесињско насеље

ОДГОВОРИТЕ