Lopovi opustošili 24 kuće

Policija traga za kradljivcima koji su tokom proteklih nekoliko dana opustošili čak 24 kuće na području Nevesinja i Konjica, iz kojih su krali sve što im je došlo pod ruku, kao što su alat, kablovi i slično.

Bosna i Hercegovina 27.11.2014 | 22:25
Lopovi opustošili 24 kuće

U nevesinjskom selu Zijemlja nepoznata uigrana grupa lopova pokrala je 15 kuća, dok je devet stambenih objekata pokradeno u naselju Idbar, kod Konjica.

Policija sumnja da su lopovi dolazili automobilom, koji su ostavljali na glavnoj saobraćajnici, a potom su nastavljali pješice, da bi potom ukradene stvari prevozili kolicima do vozila.

"Troja kolica pronađena su odbačena pored sporednog puta, a zanimljiva je činjenica da su stvari kao što su televizor, satelitska antena i slično ostale netaknute", otkrivaju izvori upućeni u istragu.

Na mjesto događaja ubrzo su stigli i pripadnici Policijske stanice Nevisinje, koji su obavili uviđaj i od mještana uzimali izjave.

"Ovo je strašno što se dogodilo. Gotovo svaka kuća gdje su lopovi ušli je ispreturana. Ukradeni su uglavnom sitni radni strojevi poput motofleksa, bušilica, razni ostali alati, te kablovi", pričaju mještani u selu Zijemlja.

Oni dodaju da policija može pretpostaviti ko iza svega stoji, te ističu da vlasnici većine kuća koje su pokradene žive u Mostaru i okolini.

Komentari / 2

Ostavite komentar
Name

selo

27.11.2014 21:56

Te lopove treba drzati u zatvoru dok to sve odrade a ne samo ispitat i pustiti ako nemate gdje sa njima trazite pomoc za izgradnju zatvora posteni ljudi ce datiza dobro svih nas !!!!

ODGOVORITE
Name

mudrovan

28.11.2014 01:11

Zijemlja su urbani dio opstine Istocni Mostar ili centar,a ne nevesinjsko naselje

ODGOVORITE