Колико ће Папе добити за отказ? Много!

Прије неколико дана одржан је састанак комисије Фудбалског савеза Босне и Херцеговине, коју чине Иван Беус, Јасмин Баковић и Нурудин Пешталић и бившег селектора Сафета Сушића на којем се разговарало о условима раскида уговора.

Фудбал 27.11.2014 | 17:50
Колико ће Папе добити за отказ? Много!

Након пораза нашег националног тима у Израелу, Извршни одбор Фудбалског савеза Босне и Херцеговине једногласном одлуком се захвалио на сарадњи Сафету Сушићу, а у исто вријеме оформио је и комисију која ће са бившим селектором разговарати о условима раскида сарадње, односно о његовом обештећењу.

Почетком седмице одржан је састанак, но на истом није договорена висина обештећења, које ће добити бивши селектор нашег националног тима.

На састанку је у оптицају било много приједлога, а из Савеза су понудили Сушићу на име обештећења једну плату, те бонусе од телевизијских права које је према уговору требао добити наредне године, што укупно износи око 150.000 КМ.

Међутим, Сушић није дао коначан одговор на приједлог Савеза, па ће у наредним данима писмено доставити своје захтјеве о којима ће се огласити Извршни одбор Фудбалског савеза БиХ.

Коментари / 0

Оставите коментар