Ноле, Ана, Зики...Креће тениска Премијер лига!

Није крај тениске сезоне - од 28. новембра до 13. септембра биће одржан прави тениски спектакл у Азији, прво издање “међународне тениске Премијер лиге”.

Тенис 27.11.2014 | 16:50
Ноле, Ана, Зики...Креће тениска Премијер лига!

Имаћемо шансу да на једном месту видимо садашње, будуће и некадашње звезде белог спорта. Замислите турнеју, где ће заједно бити и играти: Новак Ђоковић, Ана Ивановић, Ненад Зимоњић, Роџер Федерер, Гаел Монфис, Лејтон Хјуит, Ежени Бушар, Каролина Возњацки, Серена Вилијамс, Марија Шарапова, Карлос Моја, Данијела Хантухова, Патрик Рафтер, Андре Агаси, Пит Сампрас и Горан Иванишевић, Марин Чилић...

Прва станица турнеје је главни град Филипина, Манила, где су некада ударце размењивали Џо Фрејзер и Мохамед Али. Тамо ће се играти од 28. до 30. новембра, затим се од 2. до 4. децембра иде у Сингапур, од 6. до 8. децембра су мечеви у Индији, да би се све завршило у Дубаију од 11. до 13. децембра.

Да би цео догађај добио на занимљивости, учесници ће бити подељени у четири тима који ће играти једни против другог. Сваки меч ће трајати један сет и у случају да буде 5:5, играће се одмах тај брејк. Тимови се зову Манила Меверикс, Сингапур Слемерс, Микромакс Индијан Ејсиз и УАЕ Ројалс, а победнику ће на крају припасти милион долара.

Нема шта, прави начин да се оконча незаборавна тениска година.

Коментари / 0

Оставите коментар