Nole, Ana, Ziki...Kreće teniska Premijer liga!

Nije kraj teniske sezone - od 28. novembra do 13. septembra biće održan pravi teniski spektakl u Aziji, prvo izdanje “međunarodne teniske Premijer lige”.

Tenis 27.11.2014 | 16:50
Nole, Ana, Ziki...Kreće teniska Premijer liga!

Imaćemo šansu da na jednom mestu vidimo sadašnje, buduće i nekadašnje zvezde belog sporta. Zamislite turneju, gde će zajedno biti i igrati: Novak Đoković, Ana Ivanović, Nenad Zimonjić, Rodžer Federer, Gael Monfis, Lejton Hjuit, Eženi Bušar, Karolina Voznjacki, Serena Vilijams, Marija Šarapova, Karlos Moja, Danijela Hantuhova, Patrik Rafter, Andre Agasi, Pit Sampras i Goran Ivanišević, Marin Čilić...

Prva stanica turneje je glavni grad Filipina, Manila, gde su nekada udarce razmenjivali Džo Frejzer i Mohamed Ali. Tamo će se igrati od 28. do 30. novembra, zatim se od 2. do 4. decembra ide u Singapur, od 6. do 8. decembra su mečevi u Indiji, da bi se sve završilo u Dubaiju od 11. do 13. decembra.

Da bi ceo događaj dobio na zanimljivosti, učesnici će biti podeljeni u četiri tima koji će igrati jedni protiv drugog. Svaki meč će trajati jedan set i u slučaju da bude 5:5, igraće se odmah taj brejk. Timovi se zovu Manila Meveriks, Singapur Slemers, Mikromaks Indijan Ejsiz i UAE Rojals, a pobedniku će na kraju pripasti milion dolara.

Nema šta, pravi način da se okonča nezaboravna teniska godina.

Komentari / 0

Ostavite komentar