И Металац хоће Павловића!

Занимљиво, конкуренција Партизану за бившег НБА играча стиже из Ваљева.

Кошарка 27.11.2014 | 16:05
И Металац хоће Павловића!

Навијачи Партизана и даље се надају да ће Саша Павловић поново обући црно-бели дрес, али како време одмиче, шансе су све мање.

Већ дуго се чека на коначну одлуку 31-годишњег Баранина, а ситуацију би могла додатно да се закомпликује по црно-беле после званичног позива Металца упућеног Павловићу да, уместо у Београд, дође у Ваљево.

Први човек новог абалигаша, доктор Бошко Ђукановић, рекао је за Спортски журнал да се неће предати док не доведе Павловића у свој клуб.

"Кад помислим кога бих желео у Металцу од активних великих звезда, само двојицу играча имам у глави - Сашу Павловића и Николу Пековића. Желим Павловића у Металцу и нећу се предати док жељу не испуним. Њему је место у српској кошарци, а верујем да је наша средина најбоље место да остави неизбрисив траг. Металац се некоме чини малим клубом за његов рејтинг, али није тако. По историји, али и перспективи много смо велики", изјавио је Ђукановић.

Ангажовање играча са вишегодишњим НБА искуством није једини циљ којем у Металцу теже. Размишља се и о томе да Милош Теодосић, једног дана заигра за клуб из родног града.

"Највеће жеље су ми да Павловић постане Ваљевац и да дочекам да Милош Теодосић једног дана заигра за Металац. А мислим да ћу обе дочекати", оптимиста је Ђукановић.

Металац, иако дебитант у АБА лиги, игра сјајно. По мишљењу главног човека у клубу, излазак на европску сцену није далеко.

"Металац је и сада европски клуб, тренутно најздравији клуб и игра најбољу кошарку! А у Европу улазимо сигурно, сада или за годину дана", најавио је Ђукановић.

Коментари / 0

Оставите коментар