I Metalac hoće Pavlovića!

Zanimljivo, konkurencija Partizanu za bivšeg NBA igrača stiže iz Valjeva.

Košarka 27.11.2014 | 16:05
I Metalac hoće Pavlovića!

Navijači Partizana i dalje se nadaju da će Saša Pavlović ponovo obući crno-beli dres, ali kako vreme odmiče, šanse su sve manje.

Već dugo se čeka na konačnu odluku 31-godišnjeg Baranina, a situaciju bi mogla dodatno da se zakomplikuje po crno-bele posle zvaničnog poziva Metalca upućenog Pavloviću da, umesto u Beograd, dođe u Valjevo.

Prvi čovek novog abaligaša, doktor Boško Đukanović, rekao je za Sportski žurnal da se neće predati dok ne dovede Pavlovića u svoj klub.

"Kad pomislim koga bih želeo u Metalcu od aktivnih velikih zvezda, samo dvojicu igrača imam u glavi - Sašu Pavlovića i Nikolu Pekovića. Želim Pavlovića u Metalcu i neću se predati dok želju ne ispunim. Njemu je mesto u srpskoj košarci, a verujem da je naša sredina najbolje mesto da ostavi neizbrisiv trag. Metalac se nekome čini malim klubom za njegov rejting, ali nije tako. Po istoriji, ali i perspektivi mnogo smo veliki", izjavio je Đukanović.

Angažovanje igrača sa višegodišnjim NBA iskustvom nije jedini cilj kojem u Metalcu teže. Razmišlja se i o tome da Miloš Teodosić, jednog dana zaigra za klub iz rodnog grada.

"Najveće želje su mi da Pavlović postane Valjevac i da dočekam da Miloš Teodosić jednog dana zaigra za Metalac. A mislim da ću obe dočekati", optimista je Đukanović.

Metalac, iako debitant u ABA ligi, igra sjajno. Po mišljenju glavnog čoveka u klubu, izlazak na evropsku scenu nije daleko.

"Metalac je i sada evropski klub, trenutno najzdraviji klub i igra najbolju košarku! A u Evropu ulazimo sigurno, sada ili za godinu dana", najavio je Đukanović.

Komentari / 0

Ostavite komentar