Агуеро је Бајерну био ''лењ''! А сад?!

Нападач Ситија 2006. године био близу преласка на Алијанц Арену, а Баварци су одлуку између осталог донели и због нападачевог начина загревања!?

Фудбал 27.11.2014 | 08:20
Агуеро је Бајерну био ''лењ''! А сад?!

Бајерн Минхен је једна од аждаја европског фудбала, а поредак на Старом континенту би био у потпуности једностран да Феликс Магат никада није крочио у Баварску, пошто је он пре осам година блокирао трансфер који би клубу са Алијанц Арене највероватније донео потпуну доминацију.

Један од најбољих светских нападача Серхио Агуеро је 2006. године био близу преласка у Немачку из Индепендијентеа. Цена за тадашњег 17-годишњака не би била мала – 15.000.000 евра – али колико Аргентинац вреди најбоље знају навијачи Атлетико Мадрида и Манчестер Ситија, а од јуче и присталице Бајерна.

Агуеро је синоћ постигао три гола против Бавараца и донео победу својој екипи, а управа клуба је у ложи проклињала дан када су послушали савет фудбалског Садама – Феликса Магата.

Шампион Немачке је био један од тимова који је пратио младог Аргентинца, једног у низу нових Марадона, генерални директор Ули Хенес је тврдио да Индепендијенте тражи превише пара, док је Карл Хајнц Румениге признао да би били очерупани, али да је Агуеро много талентован.
„Морамо да улетимо пре Италијана и Шпанаца, иначе ће бити много скуп“, рекао је тада Румениге.

Хенес је отпутовао у Јужну Америку како би уживо гледао младог нападача, али је донео одлуку на основу Агуеровог загревања?!
„Његови саиграчи су се загревали, а он је само био наслоњен на ограду. Једина ствар коју је урадио на утакмици је то што је победио и реализовао пенал“, објаснио је своју логику Хенес. Он је тада послао три пута мању понуду од тражене и Аргентинци су се само насмејали.

Несигуран, Хенес је одлучио да пошаље тренера првог тима Магата да скаутује садашњу светску звезду и стручњак се вратио бесан.
„Никад више немојте да губите моје време, оно је сувише драгоцено да гледам играча који не ради ништа осим што стоји на терену током целе утакмице“, навео је Магат и окарактерисао Агуера као лењивца.

Навијачима Атлетика и Ситија је више него драго што су Баварци пропустили своју шансу, а уз сво дужно поштовање према Марију Гомезу, његовом имењаку Манџукићу и Роберту Левандовском, али управа Бајерна има за чим да жали. Ипак је Агуеро сам крем светског фудбала.

Коментари / 1

Оставите коментар
Name

Будимо_реални_за_Агуера

27.11.2014 07:24

Хајде будимо реални - оно да је у насим лигама ФИФА би оцијенила намјестаљком. Баyерн се отисао зезати и "пустили" им два гола пред крај да их не обрукају а играју само са 10 играца (успут Цитy не би вјероватно видио ни Лигу Еуропе да није побиједио, а и овако су им сансе упитне да це добити Рому).

ОДГОВОРИТЕ