АБА: Латинчић остаје на кормилу Игокее!

У мечу 10. кола АБА лиге, против Левског из Софије (30. новембар), кошаркаше Игокее са клупе би требало да предводи Милутин Латинчић, досадашњи помоћник Владе Јовановића, који је отпуштен након серије лоших резултата и пораза од МЗТ.

Кошарка 26.11.2014 | 13:10
АБА: Латинчић остаје на кормилу Игокее!

По окончању сарадње са Владом Јовановићем, на клупи Игокее до избора новог тренера седеће Јовановићев досадашњи помоћник - Милутин Латинчић.

Иако се спекулисало да би на клупу актуелног шампиона БиХ могао да седне Влада Вукоичић, Жељко Лукајић или Синиша Матић, председник Игокее Борис Спасојевић у изјави за "Глас Српске" рекао је да до 30. новембра и меча са Бугарима има веома мало времена, недовољно да се изабере нови стручњак који ће у наставку сезоне предводити "игосе".

"Понуда има и сваки дан нуди нам се неко, али не журимо и тешко је да до недеље ангажујемо неког тренера. Латинчић ће водити екипу против Левског и ако буде добро радио као до сада, не искључујем могућност да постане трајно решење. На четири сусрета ове сезоне у којима је мењао Јовановића, остварио је две победе и то против Крке и Партизана. Ипак, то је мој став и тек треба да се консултујем са осталим члановима Управног одбора", истакао је први човек Александровчана.

Латинчић већ годинама ради у Игокеи као помоћни тренер, а први пут самостално је водио екипу 16. новембра прошле године, када је на клупи заменио Драгана Бајића. До доласка Јовановића 19. јануара 2014. године био је први тренер екипе, а затим поново асистент.

Игокеа и Левски меч 10. кола регионалне АБА лиге играју у недељу од 17 часова.

Коментари / 0

Оставите коментар