ABA: Latinčić ostaje na kormilu Igokee!

U meču 10. kola ABA lige, protiv Levskog iz Sofije (30. novembar), košarkaše Igokee sa klupe bi trebalo da predvodi Milutin Latinčić, dosadašnji pomoćnik Vlade Jovanovića, koji je otpušten nakon serije loših rezultata i poraza od MZT.

Košarka 26.11.2014 | 13:10
ABA: Latinčić ostaje na kormilu Igokee!

Po okončanju saradnje sa Vladom Jovanovićem, na klupi Igokee do izbora novog trenera sedeće Jovanovićev dosadašnji pomoćnik - Milutin Latinčić.

Iako se spekulisalo da bi na klupu aktuelnog šampiona BiH mogao da sedne Vlada Vukoičić, Željko Lukajić ili Siniša Matić, predsednik Igokee Boris Spasojević u izjavi za "Glas Srpske" rekao je da do 30. novembra i meča sa Bugarima ima veoma malo vremena, nedovoljno da se izabere novi stručnjak koji će u nastavku sezone predvoditi "igose".

"Ponuda ima i svaki dan nudi nam se neko, ali ne žurimo i teško je da do nedelje angažujemo nekog trenera. Latinčić će voditi ekipu protiv Levskog i ako bude dobro radio kao do sada, ne isključujem mogućnost da postane trajno rešenje. Na četiri susreta ove sezone u kojima je menjao Jovanovića, ostvario je dve pobede i to protiv Krke i Partizana. Ipak, to je moj stav i tek treba da se konsultujem sa ostalim članovima Upravnog odbora", istakao je prvi čovek Aleksandrovčana.

Latinčić već godinama radi u Igokei kao pomoćni trener, a prvi put samostalno je vodio ekipu 16. novembra prošle godine, kada je na klupi zamenio Dragana Bajića. Do dolaska Jovanovića 19. januara 2014. godine bio je prvi trener ekipe, a zatim ponovo asistent.

Igokea i Levski meč 10. kola regionalne ABA lige igraju u nedelju od 17 časova.

Komentari / 0

Ostavite komentar