Саво враћа Видића у Србију!

Директор репрезентације Србије изјавио да ће разговарати и са бившим капитеном Србије о могућности да поново обуче дрес националног тима. "Причаћемо и са Љајићем и Суботићем, јер никога не смемо лако да се одричемо", изјавио Милошевић.

Фудбал 26.11.2014 | 12:50
Саво враћа Видића у Србију!

После промене на клупи репрезентације Србије, креће се у потрагу и за најјачим тимом са жељом да се у квалификацијама за ЕУРО 2016 направци што бољи резултат.
Саво Милошевић, директор репрезентације Србије, изјавио је да ће покушати да учини све како би у национални тим вратио и бившег капитена Немању Видића, који се опростио од дреса "орлова" пре три године.

"Бар пет пута сам у последњих годину дана разговарао са њим, знамо се добро, пријатељи смо, и знам да ће то бити тежа прича. Он је донео одлуку да се повуче у октобру 2011. године и биће тешко убедити га да се врати. Али ако ме питате да ли може да помогне репрезентацији, може", изјавио је за "Информер" Милошевић.

Он је додао да ће разговори бити обављени и са Адемом Лајићем, играчем Роме, који је био непожељан код претходна два селектора Синише Михајловића и Дика Адвоката.

"Обавићемо разговор и са Љајићем, јер нема сумње да је он изузтено квалитетан играч који може много да донесе репрезентацији. Видећемо како ће све изгледати, али кандидати морају да нас увере да желе да играју за национални тим".

Милошевић је поновио да Србија није у позицији да се одриче играча, због чега ће обавити и разговаре са Невеном Суботићем, који је пре нешто више од годину дана обавестио тадашњег селектора Синишу Михајловића да га не позива у национални тим јер жели да се посвети индивидуланом раду у Борусији Дортмунду и напретку.

"Причало се да је било неких проблема са играчима у репрезентацији, али ја нисам чуо да је имао проблем са Љајићем, односно да неки саиграчи имају нешто против њега. Са свима ћемо разговарати и на нама је да то решимо јер ниједног играча не можемо да се одричемо тако лако", истакао је Милошевић.

Коментари / 0

Оставите коментар