Savo vraća Vidića u Srbiju!

Direktor reprezentacije Srbije izjavio da će razgovarati i sa bivšim kapitenom Srbije o mogućnosti da ponovo obuče dres nacionalnog tima. "Pričaćemo i sa Ljajićem i Subotićem, jer nikoga ne smemo lako da se odričemo", izjavio Milošević.

Fudbal 26.11.2014 | 12:50
Savo vraća Vidića u Srbiju!

Posle promene na klupi reprezentacije Srbije, kreće se u potragu i za najjačim timom sa željom da se u kvalifikacijama za EURO 2016 napravci što bolji rezultat.
Savo Milošević, direktor reprezentacije Srbije, izjavio je da će pokušati da učini sve kako bi u nacionalni tim vratio i bivšeg kapitena Nemanju Vidića, koji se oprostio od dresa "orlova" pre tri godine.

"Bar pet puta sam u poslednjih godinu dana razgovarao sa njim, znamo se dobro, prijatelji smo, i znam da će to biti teža priča. On je doneo odluku da se povuče u oktobru 2011. godine i biće teško ubediti ga da se vrati. Ali ako me pitate da li može da pomogne reprezentaciji, može", izjavio je za "Informer" Milošević.

On je dodao da će razgovori biti obavljeni i sa Ademom Lajićem, igračem Rome, koji je bio nepoželjan kod prethodna dva selektora Siniše Mihajlovića i Dika Advokata.

"Obavićemo razgovor i sa Ljajićem, jer nema sumnje da je on izuzteno kvalitetan igrač koji može mnogo da donese reprezentaciji. Videćemo kako će sve izgledati, ali kandidati moraju da nas uvere da žele da igraju za nacionalni tim".

Milošević je ponovio da Srbija nije u poziciji da se odriče igrača, zbog čega će obaviti i razgovare sa Nevenom Subotićem, koji je pre nešto više od godinu dana obavestio tadašnjeg selektora Sinišu Mihajlovića da ga ne poziva u nacionalni tim jer želi da se posveti individulanom radu u Borusiji Dortmundu i napretku.

"Pričalo se da je bilo nekih problema sa igračima u reprezentaciji, ali ja nisam čuo da je imao problem sa Ljajićem, odnosno da neki saigrači imaju nešto protiv njega. Sa svima ćemo razgovarati i na nama je da to rešimo jer nijednog igrača ne možemo da se odričemo tako lako", istakao je Milošević.

Komentari / 0

Ostavite komentar