За Партизан у Истанбулу - ЦВИЈЕЋЕ!

Кошаркаше Партизана на аеродрому сачекао генерални секретар Кошаркашке федерације Турске Ћелал Арисан. "Верујем да ће се у најскорије време односи вратити у нормалне стандарде. Турски навијачи ће бити пријатељски расположени..."

Кошарка 26.11.2014 | 12:10
За Партизан у Истанбулу - ЦВИЈЕЋЕ!

Кошаркаши Партизана имали су леп дочек на истанбулском аеродрому Кемал Ататурк. Црно-бели су пут Босфора кренули само четири дана пошто је у Истанбулу, пре утакмице Евролиге између Галатасараја и Црвене звезде, убијен навијач београдског клуба Марко Ивковић.

Експедицију "парног ваљка" сачекало је јако обезбеђење, али и генерални секретар Кошаркашке федерације Турске Ћелал Арисан. У знак добродошлице црно-белима је уручио цвеће.

"После свега што се десило, желимо да покажемо турско гостопримство. Не постоје проблеми између федерација и клубова две земље", рекао је Арисан, преносе "Новости".

"Верујем да ће се у најскорије време односи вратити у нормалне стандарде. Турски навијачи ће бити пријатељски расположени према Партизану", додао је.

Новинарима се на аеродрому обратио и тренер црно-белих Душко Вујошевић.

"Пре свега желим да се никада више не понови велика трагедија, као што је билапре неколикодана у Истанбулу. Морамо сви који смо у спорту да радимо на томе да би избегли било какво понављање сличног догађаја. У Турску смо дошли као спортисти", рекао је тренер Партизана.

Црно-беле ће за време боравка у Турској бити под јаким полицијским обезбеђењем.

Коментари / 0

Оставите коментар