Za Partizan u Istanbulu - CVIJEĆE!

Košarkaše Partizana na aerodromu sačekao generalni sekretar Košarkaške federacije Turske Ćelal Arisan. "Verujem da će se u najskorije vreme odnosi vratiti u normalne standarde. Turski navijači će biti prijateljski raspoloženi..."

Košarka 26.11.2014 | 12:10
Za Partizan u Istanbulu - CVIJEĆE!

Košarkaši Partizana imali su lep doček na istanbulskom aerodromu Kemal Ataturk. Crno-beli su put Bosfora krenuli samo četiri dana pošto je u Istanbulu, pre utakmice Evrolige između Galatasaraja i Crvene zvezde, ubijen navijač beogradskog kluba Marko Ivković.

Ekspediciju "parnog valjka" sačekalo je jako obezbeđenje, ali i generalni sekretar Košarkaške federacije Turske Ćelal Arisan. U znak dobrodošlice crno-belima je uručio cveće.

"Posle svega što se desilo, želimo da pokažemo tursko gostoprimstvo. Ne postoje problemi između federacija i klubova dve zemlje", rekao je Arisan, prenose "Novosti".

"Verujem da će se u najskorije vreme odnosi vratiti u normalne standarde. Turski navijači će biti prijateljski raspoloženi prema Partizanu", dodao je.

Novinarima se na aerodromu obratio i trener crno-belih Duško Vujošević.

"Pre svega želim da se nikada više ne ponovi velika tragedija, kao što je bilapre nekolikodana u Istanbulu. Moramo svi koji smo u sportu da radimo na tome da bi izbegli bilo kakvo ponavljanje sličnog događaja. U Tursku smo došli kao sportisti", rekao je trener Partizana.

Crno-bele će za vreme boravka u Turskoj biti pod jakim policijskim obezbeđenjem.

Komentari / 0

Ostavite komentar