Видео: Па, какав је цар овај Клоп!

Сјајно! Погледајте конференцију за медије тренера Борусије Дортмунд и нема шансе да се не насмејете.

Фудбал 26.11.2014 | 11:50
Видео: Па, какав је цар овај Клоп!

Јирген Клоп је познат као веома харизматичан и симпатичан тренер. Његово емотивно доживљавање утакмица Борусије Дортмунд често је мета камермана, а 47-годишњи Немац у уторак увече још једном је успео да насмеје многе.

На конференцији за медије уочи утакмице 5. кола Лиге шампиона против Арсенала у Лондону, тренер "милионера" говорио је о честим повредама својих играча и могућности да ускоро седне на клупу неког од енглеских клубова.

Није рекао ишта епохално, нити је открио било шта о својој будућности, али ће ова конференција остати у лепом сећању свима који су били на њој.

Говорећи о честим повредама играча, Клоп је желео да каже како су оне пролазне и да све има свој крај. Убацио је, међутим, и фразу која се користи у Немачкој ("све има свој крај, само кобасица има два"). У том тренутку праснуо је у смех, а новинари су остали збуњени свег док није уследило објашњење портпарола.

Није то био једини пут да се Немац смејао током обраћања наовинара, али очигледно му прија што је његов тим растерећен допутовао у Лондон, јер је већ обезбедио пласман у осмину финала, за разлику од домаћег првенства где се мимо свих очекивања Борусија тренутно бори за опстанак.

Коментари / 0

Оставите коментар