Video: Pa, kakav je car ovaj Klop!

Sjajno! Pogledajte konferenciju za medije trenera Borusije Dortmund i nema šanse da se ne nasmejete.

Fudbal 26.11.2014 | 11:50
Video: Pa, kakav je car ovaj Klop!

Jirgen Klop je poznat kao veoma harizmatičan i simpatičan trener. Njegovo emotivno doživljavanje utakmica Borusije Dortmund često je meta kamermana, a 47-godišnji Nemac u utorak uveče još jednom je uspeo da nasmeje mnoge.

Na konferenciji za medije uoči utakmice 5. kola Lige šampiona protiv Arsenala u Londonu, trener "milionera" govorio je o čestim povredama svojih igrača i mogućnosti da uskoro sedne na klupu nekog od engleskih klubova.

Nije rekao išta epohalno, niti je otkrio bilo šta o svojoj budućnosti, ali će ova konferencija ostati u lepom sećanju svima koji su bili na njoj.

Govoreći o čestim povredama igrača, Klop je želeo da kaže kako su one prolazne i da sve ima svoj kraj. Ubacio je, međutim, i frazu koja se koristi u Nemačkoj ("sve ima svoj kraj, samo kobasica ima dva"). U tom trenutku prasnuo je u smeh, a novinari su ostali zbunjeni sveg dok nije usledilo objašnjenje portparola.

Nije to bio jedini put da se Nemac smejao tokom obraćanja naovinara, ali očigledno mu prija što je njegov tim rasterećen doputovao u London, jer je već obezbedio plasman u osminu finala, za razliku od domaćeg prvenstva gde se mimo svih očekivanja Borusija trenutno bori za opstanak.

Komentari / 0

Ostavite komentar