Ужас: Дадиља претукла бебу (видео)

Џоли Тумухирве (22), дадиља из Уганде, снимљена је безбедносном камером како двогодишњу девојчицу коју је требало да чува шутира у ребра, баца по поду и гази по детету.

Свијет 26.11.2014 | 06:57
Ужас: Дадиља претукла бебу (видео)

Ерик Каманзи, отац девојчице, ухапшен је по пријави дадиље пошто ју је претукао након одгледаног снимка, али је полиција одустала од гоњења и ухапсила дадиљу.

Дадиља се сада налази у притвору и следи јој појављивање пред судом 8. децембра. Полицајци су је ухапсили након што им је отац показао снимак на којем Тумухирве шутира и гази малу Анилу Каманзи која се жалила да јој је мука док је дадиља хранила.

Отац девојчице је уочио модрице на телу Аниле и погледао снимак безбедносне камере. Шокирао се када је видео како Тумухирве вуче његову ћерку по поду пре него што крене да је туче.

"Дејли мејл" пише да су медији прво пренели да је Анила преминула од последица пребијања 15. новембра, али су истражитељи навели да је жива и да се опоравља од повреда.

Каманзи је претукао дадиљу која га је пријавила полицији и отац је ухапшен након што је признао напад. Када је полицији показао снимак пребијања Аниле, пријава против њега је повучена.

Тумухирве, која је месец данас чувала Анилу, оптужена је за мучење и следи јој суђење пред судом у граду Накава. Дадиља је у инвалидским колицима и храну добија кроз сламчицу, а полиција размишља да је оптужи и за покушај убиства.

Коментари / 0

Оставите коментар