Ћурчић селектор Србије до СП 2018.?!

ФСС и званично решио питање наследника Дика Адвоката.

Фудбал 26.11.2014 | 00:00
Ћурчић селектор Србије до СП 2018.?!

Ако је било какве дилеме и било, више је нема! Извршни одбор фудбалског савеза Србије једногласно је именовао Радована Ћурчића за новог селектора А националне репрезентације.

Досадашњег селектора младог државног тима за ову функцију предложио је потпредседник ФСС задужен за националне селекције Саво Милошевић, а дужност ће преузети од Холанђанина Дика Адвоката, који је поднео оставку дан након пораза од Данске у квалификацијама за првенство Европе (1:3).

Са Ћурчићем је договорена сарадња до краја текућег и наредног квалификационог циклуса, што значи до краја квалификација за СП у Русији 2018.
"Радован Ћурчић се квалитетима и стручношћу наметнуо као селектор младе репрезентације са којом је изборио пласман на првенство Европе 2015. године у Чешкој, али и комплетним досадашњим тренерским радом", објавио је ФСС на званичном сајту.

Ћурчић ће у среду од 12 сати у Спортском центру ФСС у Старој Пазови одржати прву конференцију за медије у новој функцији. Извршни одбор овластио је Милошевића да у наредних 30 дана, уз консултације са председницима Тренерске организације и Стручног одбора, припреми предлоге за новог селектора младе репрезентације Србије.

Коментари / 0

Оставите коментар