Ćurčić selektor Srbije do SP 2018.?!

FSS i zvanično rešio pitanje naslednika Dika Advokata.

Fudbal 26.11.2014 | 00:00
Ćurčić selektor Srbije do SP 2018.?!

Ako je bilo kakve dileme i bilo, više je nema! Izvršni odbor fudbalskog saveza Srbije jednoglasno je imenovao Radovana Ćurčića za novog selektora A nacionalne reprezentacije.

Dosadašnjeg selektora mladog državnog tima za ovu funkciju predložio je potpredsednik FSS zadužen za nacionalne selekcije Savo Milošević, a dužnost će preuzeti od Holanđanina Dika Advokata, koji je podneo ostavku dan nakon poraza od Danske u kvalifikacijama za prvenstvo Evrope (1:3).

Sa Ćurčićem je dogovorena saradnja do kraja tekućeg i narednog kvalifikacionog ciklusa, što znači do kraja kvalifikacija za SP u Rusiji 2018.
"Radovan Ćurčić se kvalitetima i stručnošću nametnuo kao selektor mlade reprezentacije sa kojom je izborio plasman na prvenstvo Evrope 2015. godine u Češkoj, ali i kompletnim dosadašnjim trenerskim radom", objavio je FSS na zvaničnom sajtu.

Ćurčić će u sredu od 12 sati u Sportskom centru FSS u Staroj Pazovi održati prvu konferenciju za medije u novoj funkciji. Izvršni odbor ovlastio je Miloševića da u narednih 30 dana, uz konsultacije sa predsednicima Trenerske organizacije i Stručnog odbora, pripremi predloge za novog selektora mlade reprezentacije Srbije.

Komentari / 0

Ostavite komentar